MUDr. Grochal - Martin

23. okt 2023

Prosím , mal doktor Grochal vždy pravdu? Keď vam povedal že babatko bude zdrave tak aj tak bolo? Alebo predsa niečo malo??

janka_266
23. okt 2023

Nie všetko je vidno na sone.

riskoh
23. okt 2023

Presne ako pise janka 266, nie vsetko je vidno, u mna sono a vysledky odberov ok a dietatko malo vvch, no dala sa zistit az po narodeni

autor
23. okt 2023

@riskoh prosím , môžeš aj povedať o aku vvch išlo? Niečo vážne ? 😥

deti95060810
23. okt 2023

minule tu písala jedna maminka - nie tak dávno cca 3 týždne...
že bolo všetko OK podľa lekára a po narodení to bolo inak...

riskoh
23. okt 2023

Po narodeni bola vvch zoperovana a odstranena

ziarifka
23. okt 2023

Pred štyrmi dňami tu naopak bola téma, kedy Grochal tvrdil, že dieťa nemá obličky, matke bolo doporučené ukončiť tehotenstvo, a nakoniec dieťa obličky malo, dokonca zdravé. To len skúsenosť,
ze ziaden lekár nie je neomylný. https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/dietatko-bez-obliciek-v-20-tyzdni/

bellovag
23. okt 2023

My sme boli u neho tiež, všetko OK a Andrejko sa narodil s kraniosynostozou...ked pozeram spätne tie foto zo sona, tak to tam na tej hlavičke vidí aj laik...neviem či to nevidel alebo nepovedal...našťastie mu to v 3 mes. zoperovali a je úplne v poriadku🙏

nikoleta999
2. nov 2023

@bellovag Zdravím, normálne pozerám, ako puk na Vašu správu a mám pocit, že som to písala ja ... Toto isté sa stalo aj nám. Pán doktor tvrdil, že všetko je v poriadku a taktiež synček sa narodil s kraniosynostozou ... Samozrejme po porode mi tvrdili, že ma hlavičku opuchnutú ešte takú z porodu, nakoľko bol chvíľku pridusený a podobne, avšak to neustopovalo a nakoniec ho operovali ako 4,5 mesačného ... A taktiež, keď si pozriem fotky zo sona, tam to krásne vidno, ako tú hlavičku mal už vtedy tak ... Ale možno takéto veci nespadajú do vyšetrenia a možno sa to nedalo určite z toho sona, ťažko povedať ...

bellovag
2. nov 2023

@nikoleta999 hlavne, že to majú drobci už v poriadku🙏