MUDr. Denisa Kotuličová - čeľustný ortopéd Martin

miniminka
28. nov 2024

Máte skúsenosti s doktorkou Denisou Kotuličovou v Martine? Na internete neviem nájsť takmer žiadne recenzie. Zaujímali by ma reálne skúsenosti s ňou, ideálne aktuálne (za posledné 2 roky)- prístup, cena, komunikácia, odbornosť...

deti95060810
28. nov 2024

prístup a komunikácia 0 bodov...arogantná, agresívna, Bohorovná pani doktorka...

lahela
28. nov 2024

Presne ako píše @deti95060810, bola som s deťmi raz a stačilo, našli sme inú

miniminka
autor
28. nov 2024

@deti95060810 my s dcérou malé žalúdočné vredy keď k nej ideme, keď od nej odchádzame tak si pripadám ako najhlupejsi, najneschopnejsi človek a rodič. Zatiaľ sme boli na 4 návštevách ale obávam sa všetkého.

miniminka
autor
28. nov 2024

@lahela čo bol hlavný dôvod, že ste odišli?

lahela
28. nov 2024

@miniminka to správanie, hukala blbosti, že som deťom dala vytrhnúť zuby či čo a keď prišla na to že nie, tak sa ani neospravedlnila. Dieťa pred nami celú dobu plakalo, proste otras

miniminka
autor
28. nov 2024

@lahela my zas opačne. Napísala nám aby sme jeden zub dali zaplombovat. Pýtala som sa či je to všetko, či netreba trhať kyvajuce sa zuby - že nie. Tak sme zub dali opraviť, ešte sa zubár zamýšľal nad tým prečo tam tie zuby necháva. A dnes na kontrole mi vraví, že treba vytrhnúť tie 4 zuby. Skoro ma šľak trafil. Začala nás ešte posielať na logopediu, fyzioterapiu a ORL- všetko ku konkrétnym lekárom lebo to sú profesionáli. Samé vyhrážky z jej strany ako môže ona seknut s liečbou ak nebudeme spolupracovat.A zaklincovala na záver tým že stratila dcére kartu.

markomonika
5. dec 2024

Ja so ju pamatam este z Turian ked tam zacinala so svojim teraz uz muzom.Uz vtedy bola neschopna,nedokazala nic poriadne sama spravit.tak sa radsej specializovala na celustnu ortopediu a ako citam,ani tam nerobi zazraky