Ahojte, viem, že sú tu už príspevky ohľadom očnej MUDr. Alice Kollarovej ale zaujíma ma aktuálna situácia ak tam niekto chodí. Na evuc sa nedá už pár týždňov chytiť termín a odmietam platiť cez 20€ na topdoktor za každú návštevu keď už má od nej okuliare a potrebujeme kontroly.. Býva tam veľa ľudí na čakačku s lístkom bez objednania? Ďakujem za info 🙏
Pani doktorka jeden deň v týždni berie cca 6 neobjednaných pacientov, zavolajte si do ambulancie, ktorý deň to je, lebo si už nepamätám. Postup je taký, že si skoro ráno musíte stihnúť zobrať elektronickú časenku dole vo vestibule, čiže ak sa chcete dostať na rad, odporúčam ísť tesne pred otváracími hodinami polikliniky.
@alickapusinka berie aj neobjednanych na lístok, na to sa pýtam. Toto bolo zbytočné.. Ďakujem
neberie. Neobjednaných pacientov berie len tak ako som popísala vyššie.
@giertlova už je to len 1 deň? Na stránke píšu pondelok-streda. Len neviem, či tam býva tak veľa ľudí, že sa čaká aj cez 2 hodiny od skorého rána alebo to nie je také zlé a oplatí sa takto počkať. Na túto info sa snažím nájsť odpoveď od pacientov, ktorí chodia na listok a majú prehľad ako dlho sa obvykle čaká
Zavolajte si do ambulancie pre overenie. Ja som dcéru objednávala pred pár mesiacmi, preto si nepamätám či je to jeden deň v týždni alebo viacero; sestrička mi to potvrdzovala mailom, ale už ho neviem dohľadať. Bez časenky Vás nezoberie. Keď som prišla 15min pre otvorením polikliniky, už som bola štvrtá v poradí. Po týchto šiestich pacientoch už ďalších neobjednaných nezobereie, lebo idú na rad objednaní.
@zajacik85 ja viem že berie aj neobjedaných nemusíš mi písať to viem aj bez teba. Bola som u nej v novej poliklinike viem kto to je aj ako to funguje. Za každým ak som tam prišla bolo veľa ľudi. Radšej som vždy zavolala zaplatila prišla a nikto tam nebol tak má vzala .Na blen je ísť tak že nevieš čo ťa čkala veľa ľudi .A viem že už aj nových pacientov neberie. A čakacie doby aj 4 mesiace.
@zajacik85 V lete to ešte boli 3dni, ako píšu na stránke. Ja som tam dvakrát prišla s dcérou okolo 6:40 a samozrejme už lístky neboli (nemám auto a odmietla som kvôli tomu, aby sme tam boli o šiestej, budiť dieťa pred piatou), takže nakoniec som zaplatila cez topdoktor...
Bola som tam minulý týždeň. Prišla som tam už od 6 ráno a bola som 3 v poradí o 06:30 sa otvára budova a zoberiete si lístok v PONDELOK, UTOROK, STREDA berie neobjednaných pacientov a v tieto dní zoberie iba 7 ľudí. Ordinovať teda začína až 7:40, ale keď som tam bola ja začala skôr. O cca 06:45 prišli hore nejaký ľudia, že sa im nedá vytlačiť lístok na čo reagovala sestrička, že už viac neberú, čiže naozaj tam treba si vystáť radu a ten kto prvý príde, ten skôr berie ... Avšak prišla tam jedna slečna, ktorá nebola vôbec objednaná, ani lístok jej nechcelo už dať, a vraj ma isť na kontrolu ( nie v ten deň, mala tam byť už pred týždňom) aj tak ju zobrali, nakoľko 3 ľudia si zobrali lístok a keď ich volala, neboli tam, čiže zobrala aj takýchto ľudí pomimo ... sestrička potom bola nahnevaná, na čo si tí ľudia berú lístky, keď tam nie sú ... potom tam prišli ešte 2 takíto ľudia bez objednania, vraj len niečo potrebovali a kázala im počkať, že možno ich zoberie a tak aj bolo, zobrala 🙂 takže treba vyskúšať šťastie a posedieť si ... Ja som tam bola od 06:9:30, nakoľko ona síce zoberie prvého, ale ak mu treba nakvapkať pošle ho von, potom zoberie druhého, zase nakvapka pošle von, zavolá tretieho to isté a potom zase začína tým prvým atd. takže ono to ide rýchlo zo začiatku, ale potom tí prví ľudia sa tam vrátia späť a začína sa tam akoby od začiatku, takže dlho sa tam čaká a neodporúčam odchádzať, lebo nikdy neviete kedy Vás zavolajú 🙂)
Ak odmietaš platiť tak čakacie doby sú dlhé. Takže veľa možnosti nemáš. Bud priplatiš a ak nie tak čakaj aj pol roka.