Zdravim. Boli ste prosim niekto v poslednej dobe na magnetickej rezonancii v Martine s dietatom starsim ako 6 rokov? Ako to tam funguje? Mohli ste byt v nemocnici s nim? Dakujem za odpovede
A ako dlho ste cakali,kym.vam oznamili termin?
@9lenka a idete s narkózou či bez? Ja som bola nedávno s 3 ročným, ale vedľa na izbe bolo dievčatko tak 6-7 ročne ( s narkózou) na 1 noc s otcom na izbe. Ja som na termín čakala asi 9 mesiacov, ale závisí asi od diagnózy. Ak to zvládne bez narkózy tak je to len 1 dňová zalezitost
@barbie1981 mali by sme ist aj s narkozou,preto som chcela vediet,ako dlho tam budeme a pod. A cakali ste 9 mesiacov,kym vam ten termin oznamia,alebo vam ho oznamili hned po objednani? Dakujem za odpoved
@9lenka ono to bolo 9 mesiacov od vystavenia žiadanky, termín od vystavenia žiadanky prišiel za cca 5 mesiacov
@9lenka ja som bola so synom mal bez pár mesiacov,6r. Do Martina to máme ďaleko takže sme jeden deň prišli urobili mu vyšetrenie, na ďalší deň ráno ďalšie a šiel na MRI, keď sa prebral z narkozy, ešte 2-3h sme tam museli byť, či je všetko Ok. Potom sme cestovali domov