Martinská nemocnica ORL

26. aug 2024

Tie,čo ste tu boli dať deťom vybrať nosné mandle,aké mate skúsenosti?

deti95060810
26. aug 2024

dobré... prišli sme deň predtým a na druhý deň po výkone asi 2 hod. sme odišli domov...
poniektorí dokonca prišli ráno rovno na výkon... odišli tiež asi po 2 hod .

autor
26. aug 2024

@deti95060810 dieťa nemalo prípadné krvácanie, alebo iné komplikácie?

evka0483
26. aug 2024

Dobre. Už pri staršej bolo ok - 9rokov dozadu a minulý rok október s dvojičkami tiež dobre. Jediný rozdiel bol,že sme mali dozerajucu sestričku na izbe celý čas než sme išli domov.
Krpata trošku zle zniesla anestezu, ale ona má na to dôvod. Jej bráško absolútne bez problémov.

autor
26. aug 2024

@evka0483 ja sa najviac bojím krvácania. Cca do koľko dní boli v poriadku?

exina144
27. aug 2024

Krvácania by som sa skôr bála pri krcnych ako nosných
Dcérke vyberali nosnú minulý rok a všetko v poriadku..
Prišli sme ráno na zákrok a hneď ráno nás aj brali

evka0483
27. aug 2024

Syn do 5 dní bol fit. Len jemu vyberali nosné a scvrkavali krčné, aby nemuseli vyberať aj aj. Dcéra si krikom po zobudení poškodila hlasivky, nespolupracovala tak do 4 dní ATB, ochorela. Len ona má veľa diagnóz, jej mohlo jedno s druhým ublížiť k tomu kriku, aj imunitu nemá fajn. Ale syn , čo som sa najviac bála , bol naozaj fajn, ani krv, ani nádcha, kašeľ nič. Ak máte relatívne zdravé dieťa, malo by to tiež zvládnuť 🙂 s nimi tam sa dá dohodnúť aj ak má dieťa problém so stravou, že si donesiete svoju, aj piť.

kniha24
27. aug 2024

Za nás nikdy viac. Dcéra mala komplikácie o ktorých nám ani nepovedali lekára sme tam za celý čas nevideli až keď sme narobili cirkus. Hrozila reoperacia kde keď som povedala že jedla odpoveď no a čo? Nikdy viac. Určite súkromné ORL BB

kniha24
27. aug 2024

@exina144 dcére brali nosné a krvácanie neskutočne

exina144
27. aug 2024

@kniha24 to ma teda mrzí 😞

kniha24
28. aug 2024

@exina144 v pohode už to je za nami

caramellka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
caramellka
29. aug 2024

Mojej dcére vyberali nosnú mandlu, ale už pred štyrmi rokmi. Na personál, prístup a starostlivosť v tom čase nemôžem povedať jedno krivé slovo. Dcéra chvíľu krvácala po zákroku a sedela pri nej staničná sestra až kým to nebolo o.k..
Moja dcéra začala ale krvácať aj doma, z ničoho nič, týždeň po zákroku, ráno sa zobudila a mala na vankúši veľké kvapky krvi, ktoré neprestávali kvapkat (nie tiecť), takže som rýchlo volala do nemocnice na číslo oddelenia, tam nám kázali prísť, pozreli jej to a vraj to nastalo pri odlučovaní chrasty na rane, pre istotu nás prijali na pozorovanie na detskú JIS na 2dni, tam už to bolo o.k..
Verím, že vy budete mať bezproblémovy priebeh, moja dcéra musí byť vo všetkom výnimka 😅, držím palce, nech máte čo najskôr po zákroku.

autor
29. aug 2024

@caramellka môj tiež musí mať všetko 😊😀