Ahojte, chcem sa spýtať na pôrodnicu v Martine, ako ste boli spokojné, pozerala som na stránke,že majú apartmán a potom jednolôžková izba(čo v nej vlastne je, pri apartmánoch sa dá pekne pozrieť virtuálna prehliadka ), ale pri jednolôžkovej izbe som nič nenašla, ďakujem za info , 😉
Tak tiež nie je isté, či akurát nebude apartmán obsadený. Ale dá sa to vydržať aj na normálnej izbe 😉Na každej sú len dve ženy, takže v pohode
Jednotku máš normálne klasickú izbu, ale ti tam nikoho nedajú. Samozrejme ak nebude plno. Obyčajne izby majú výhodu, lebo majú polohovacie postele, apartmán zas samostatné wc.
@anela112 ahoj, je tu aj skupinka o tom
@lu966
@domka222
@alisaela
@janetinka27 dakujem za odpovede 😉
@anela112 no ja ak by som išla ešte raz rodiť do MT tak veru tiež si zaplatím súkromnú izbu (snáď bude voľná) lebo tieto spojené to je tam otras... Mala som s jednou ženou od seba postele možno meter 🤦🏻♀️a po sekcii to bol otras ani bábätko tympadom nemôže byť pri posteli
Na tej jednolôžkovej je jediná nevýhoda ze nemá WC
@anela112 nie som si celkom istá no v podstate všetky izby majú len základ. Posteľ, prevoznú postieľku, prebaľovací pult, stôl, stoličky, nočný stolík, kúpeľňa bez WC keďže to je spoločné na chodbe. Ja som bola celkom spokojná na tie 3 dni od príjmu mi to úplne stačilo.