Ako fungujete s vozenim deti do školy, škôlky, krúžky ? Zvažovali ste niekedy odsťahovanie sa kvôli logistike, zlej doprave, zápchy atď ? Vďaka za názor..
@nasrdena nuž keby som bývala v MT a deti nosila smer Košťany ráno a smer mt zas poobede, tak to sa podľa mňa dá, keďže zápchy sú opačne. Ak by to malo byt naopak, tak by som hľadala akékoľvek iné riešenie 🙂 autom o držku, možno vlak...
@zuzka1_zuzka1 mozno som sa zle vyjadrila, mamičkyz Martina, bývajúce smer Košťany atď....
@nasrdena a to je problém dať deti do školy v mieste bydliska? Dnes už ani tie dedinské školy nie sú taká katastrofa...
@deti95060810 ak dieťa začalo chodiť do školy v meste a napríklad sa sťahujú pripadne premýšľajú nad sťahovaním asi nechcú dieťa dávať do nového kolektívu nie? To je taký problém odpovedať na otázku a nemudrovať?
@niikoletka a prečo sa ty zrovna do toho staráš... autorka nepísala či sa presťahovali a ty ak potrebuješ nejakú radu tak si daj svoju vlastnú diskusiu...
@deti95060810 nepovažujem ich za katastrofu..len si neviem realne predstaviť že dieťa je od siedmej do piatej v škole lebo čaká na rodiča z mesta..
My bývame v Koštanoch,deti sem chodia aj do školy,dcéra 3 x do týždňa chodí na ľadoven na tanečnú, má 9rokov tak ju samozrejme vozime buď ja alebo manžel ako sa komu sa, nejako nám to nevadí, keďže to máme do mesta na skok, horšie by bolo keby sme bývali od MT ďalej
Moja dcéra dochádza do ZŠ v Martine každý deň, neskoré príchody im ospravedlnia. Krúžky má všetky v MT, sťahovanie nezvažujeme.