Ahojte. Je tu niekto, kto predava dom okres Martin/ Turcianske Teplice? Pripadne viete o niekom, kto dobuducna bude predavat?
Idealne, prerobeny do 150 000. Dakujem 🙂 bazos, nehnutelnosti som pozerala, nic ma nezaujalo.
to aj ja zhanam a kludne aj do vyssieho rozpoctu a nikde nic......momentalne bez sance
@miriamik77 no vyskusam.
@sorciera24 katastrofa. Vsetko bud predrazene alebo nic nevyhovuje mojim predstavam.... 🤷🏻♀️
@sorciera24 a to nemam ani vysoke naroky. Proste hocijaky domcek, len to, aby bol prerobeny a do 150 tisic.... 🙃
@tessa2299 aj my taky zhanam, ale bohuzial dopyt v MT je vyssi nez ponuka, ceny pod 200 000 su nerealne....
@sorciera24 my by sme aj do Teplic Turcianskych sli, pripadne okolite dediny nam vobec nevadia. Praveze ratame s tym, ze bud Klastor pod Znievom, Pribovce, Maly Cepcin, Jazernica.... ved za holodomy v Klastore pytaju 170 000 😂😂😂😂
@tessa2299 a to este dobra suma......smer Vrutky od 200 000....a vyber velmi velmi slaby......normalne nechapem....a to uz dlhsie hladame
ked si vezmes, kolko tu stoja 45 rocne byty, tak prerobeny dom s pozemkom za 150,000 je ihla v kope sena. ak tam vobec je 😂
Skús radšej napísať inzerát na bazoš alebo na FB možno sa niekto ozve