Ahojte, prosim zbehle zienky o radu. Byvame cca 20 km od Ziliny a rozmyslame, ze by sme sa prestahovali do Martina. Odporucte mi, prosim, aka cast mesta je fajn? Mam dve male deti.
Pozerala som nejake ponuky a zaujal ma jeden trojizbak s garazou a pivnicou - kolonia Hviezda a potom stvorizbak v centre. Velmi budem vdacna aj za rady, co sa viac oplati, ci pripomienky na co mysliet a na co si dat pozor. Dakujem!
Ahoj, odporucam ľadoveň, centrum, sever. Ak mate radi kľud podhaj je blizko po ruke ku centru. Ak budete dochadzat do ZA vrútky je dobrá voľba. Kazda svrt je fajn, ale zaturcie by som neodporucala je to kus odruky dost.
Ladoven,naj sídlisko.Na skok do centra ,školy škôlky lekári po ruke.Kolonia Hviezda síce v prírode ale do centra 5 km
Tiež by som volila skôr centrum z tých možností, čo si napísala
ach jaj len v Mt je problém hádam so všetkým... 😉 radšej by som volila ZA
okrem Záturčia hádam všetko... len to je môj názor, tebe sa tam môže páčiť...
@deti95060810 tak ale už Záturčie nie je ako bývalo. Pre deti pekné ihriská, škola, škôlka, jasle,lidl,lekár, pošta,kaderníctvo. Ale je pravda,že odruky a parkovanie asi najväčšia katastrofa
Kolonia Hviezda určite nie...nie je tam ani obchod...my tam mame chatu...su tam rodinné domy a záhrady...
Za mna naj Ladoven, Jahodniky a centrum..
@domka222 za mňa Záturčie isto nie. Bývam tu 20 rokov a okrem ihrísk sa tu nič nezmenilo. Tí ľudia, čo sa sem sťahujú otras. Bezdomovci jedna kapitola, nedisciplinovaní psíčkari, rozopadajúce sa plató, nedostatok parkovacích miest. Celkovo v Martine s prepáčením "zdochol kôň". Mafia na radnici, občania sú pre vedenie tohto mesta dobrí len pred voľbami. Za 20 rokov toto mesto smeruje do zóny pod 50.000 obyvateľov. S čím súvisí viacmenej ďalší úpadok mesta. Menej financií z podielových daní. Ja mňa radšej ostať v Žiline.
Zilina je fajn, ale tie ceny bytov su ovela vyssie ako v MT a to nam uz nevychadza. A co hovorite na Novy Martin? Dnes som tam nasla jeden mensi trojizbak.
Nový Martin je uplne od ruky. Nechodi tam ani mestská doprava, nič tam nie je a byty sú veľmi male
Nový Martin neodporúčam. Mesto na túto časť Martina zabúda. Sú úplne odtrhnutý od všetkého. Pokiaľ obaja nemáte auto, tak mobilita tam a späť komplikovaná.
Ahoj, mne sa paci Ladoven, Sever, centrum a celkom OK je Kosuty 1 a Kosuty 2 (tam sa stavaju aj nejake bytovky).
Tu je krásne. Musíte mať auto, MHD nie je.
Tiež je pre mňa Nový Martin od ruky. Človek je tam odkázaný len na auto.
Bývame na Novom Martine a za mňa veľmi dobré bývanie, kľud, ticho, mladé rodiny, bezproblémoví susedia, pekné detské ihriská. Čo sa týka mhd, pešou chôdzou rýchlejším tempom cca 7-8 minút čo nieje podľa mňa tak strašné ako tu niekto v komentároch spomínal, rovnako ako to že sme ”odtrhnutý” nijako nepociťujeme. Ak by si mala nejaké otázky kľudne mi napíš do správy.
Ja som povodne Martincanka . Ked uz teda chces ist do MT tak za mna centrum. Byvala som v casti Priekopa co je pri Vrutkach , tam sa dobre byva. Ale radsej by som mala vsetko po ruke v centre. Oproti Kolonii ovela lepsie