Ahojte mamičky, chystám sa dávať prihlášky do škôlok, ale neviem sa rozhodnúť do akých bývame v priekope a najbližšie máme MS Dolinského. Sú tu nejaké maminky ktoré tam majú detičky? Ako ste spokojné, nepočula som na nich moc chvály, alebo prípadne keby ste mi poradili ktoru v okolí zvoliť. Ďakujem za všetky odpovede 🙂
@alexandramb ja som dávala na Podháj,ľudia na tu škôlky nadávali a ja som nadmieru spokojna
@alexandramb My bývame v Priekope a obe chodili na Dolinského, jedna ešte chodí. Má tú výhodu, že je aj so ZŠ a nemusím s deťmi behať kade-tade. V každej škôlke sa nájde čo niekomu vadí a druhému nie.Zo škôlok čo máme tu v okolí myslím, že tá škôlka bola najlepšie rozhodnutie. Musela by som vedieť čo ste počuli na tu škôlku a že či my máme tiež také isté skúsenosti.
Ja som počula chvály na štvorlístok pri pošte vo Vrútkach 🙂
@alexandramb Chodili sme 4 r na Priehradnu, vyborna skolka
Dolinskeho veľká spokojnosť ...mam maleho škôlkara a školáčku prvácku a úplne super ze su v jednej budove .... velka spokojnosť
@trishka2803 dobrý deň, aj sa tam venujú deťom že napríklad básničky ich učia a tak? Lebo od dvoch žien som počula že deti keď prišli odtiaľ, tak nič nevedeli a že aj učiteľky sú tam také staršie a že aj dosť mimo škôlky nadávajú na tie deti. Dolinskeho bola prvá voľba, pretože to máme najbližšie, pár metrov od domu.
@anetkass dobrý deň a venujú sa tam tým deťom? Tešia sa tam deti? Lebo čo som aj videla, tak tam majú pár biednych preliezok a ešte by ma zaujimal aký majú učiteľky z vášho pohľadu prístup k deťom. Ďakujem za odpoveď. 🙂
@alexandramb prave kvoli dvoru sme volili Priehradnu
@alexandramb môj syn chodí od septembra do škôlky v priekope na Dolinského 🥰 hneď prvý deň ani domov nechcel ísť 🤣 s učiteľkami som nemala žiadny problém sú milé, dokážem sa poradiť s nimi vo všetkom
A tým deťom sa naozaj venujú, tak isto mám kamarátku čo tam robí učiteľku a keď vidím akú námahu si dáva aj doma aby vymyslela deťom nejaké aktivity tak som rada ako som sa rozhodla
Ahojte,
potrebovala by som poradiť. Do môjho užšieho výberu sa dostali dve škôlky- Dolinského v Priekope a Družstevná na Severe. Máte s nimi skúsenosti? Ako sa venujú deťom? Aké sú tam momentálne učiteľky? Majú deti dosť rôznych aktivít? Aké sú plusy a mínusy?
Ďakujem za všetky odpovede.
@alexandramb dajte tam čo máte najbližšie. 100 ľudí 100 názorov.