Koľko rokov má MUDr. Janíková?

lenka58
27. jan 2022

Dobrý deň, chcem sa opýtať koľko má pani doktorka detská Janíková rokov.... či je mladšia alebo staršia ... aby som vedela či sa mi oplatí tam prihlásiť dieťa... ďakujem 🙂

deti95060810
27. jan 2022

staršia...

sorciera24
27. jan 2022

staršia, už sa chysta do dochodku a novych neberie...my uz sme od nej odisli k inej

zuzana228
27. jan 2022

@lenka58 ambulanciu ma prevziať potom jej nevesta.

oneinamillion
2. feb 2022

Dievcata, neviete, či aktuálne robí? Už druhý týždeň sa jej márne pokúšam dovolať.. @sorciera24 @zuzana228

sorciera24
2. feb 2022

@oneinamillion neviem, my uz sme aj pre tento dovod neustalej nemoznosti dovolat sa preč

oneinamillion
2. feb 2022

@sorciera24 Dakujem za odpoved

katarinkapetko
4. feb 2022

@oneinamillion naposledy mi bolo povedané, že treba poslať sms a zavolá s5

oneinamillion
11. feb 2022

@katarinkapetko Dakujem za radu, podarilo sa👍

katinka041
17. feb 2022

@oneinamillion tam sa dá dovolať málokedy 🙂

oneinamillion
18. feb 2022

@katinka041 ja mám u nej starsiu dcéru, už bude mat 13. Ked mala 6, odsťahovali sme sa, ale u dr sme zostali. Vtedy nikdy nebol problém sa k nej dovolať. S chorým dietatom nebolo treba volať, jednoducho sme ráno prišli a boli sme vždy vybavene.
Teraz som ju potrebovala asi prvykrat za tuto Covid dobu a zrazu som sa jej nevedela dovolať týždeň. Neviem, či sa to zmenilo u nej Covidom, alebo tým, že už tam robí viac jej nevesta, ale zmena to je teda poriadna.
Nastastie, moja dcéra už v tomto veku často chorá nebýva. Ale s malým dietatom by ma asi nebavilo sa takto doprosovať😏😏

katinka041
18. feb 2022

@oneinamillion asi to bude aj covidom a veľa ľudí vyvoláva. Neviem, my sme tam pol roka tak neviem posúdiť ako to bolo. Ale dovolať som sa tam nevedela veľa krát 🙂 našťastie bývame blízko takže keď tam som zbehla. Nevestu pani doktorky som ešte nestretla, tak neviem či už robí v ambulanci niekdy

oneinamillion
18. feb 2022

@katinka041 robila, teraz je na MD a po skončení už zrejme ambulanciu preberie. Poznam ju osobne.