Dobrý deň, chcem sa opýtať koľko má pani doktorka detská Janíková rokov.... či je mladšia alebo staršia ... aby som vedela či sa mi oplatí tam prihlásiť dieťa... ďakujem 🙂
staršia, už sa chysta do dochodku a novych neberie...my uz sme od nej odisli k inej
Dievcata, neviete, či aktuálne robí? Už druhý týždeň sa jej márne pokúšam dovolať.. @sorciera24 @zuzana228
@oneinamillion neviem, my uz sme aj pre tento dovod neustalej nemoznosti dovolat sa preč
@sorciera24 Dakujem za odpoved
@oneinamillion naposledy mi bolo povedané, že treba poslať sms a zavolá s5
@katarinkapetko Dakujem za radu, podarilo sa👍
@oneinamillion tam sa dá dovolať málokedy 🙂
@katinka041 ja mám u nej starsiu dcéru, už bude mat 13. Ked mala 6, odsťahovali sme sa, ale u dr sme zostali. Vtedy nikdy nebol problém sa k nej dovolať. S chorým dietatom nebolo treba volať, jednoducho sme ráno prišli a boli sme vždy vybavene.
Teraz som ju potrebovala asi prvykrat za tuto Covid dobu a zrazu som sa jej nevedela dovolať týždeň. Neviem, či sa to zmenilo u nej Covidom, alebo tým, že už tam robí viac jej nevesta, ale zmena to je teda poriadna.
Nastastie, moja dcéra už v tomto veku často chorá nebýva. Ale s malým dietatom by ma asi nebavilo sa takto doprosovať😏😏
@oneinamillion asi to bude aj covidom a veľa ľudí vyvoláva. Neviem, my sme tam pol roka tak neviem posúdiť ako to bolo. Ale dovolať som sa tam nevedela veľa krát 🙂 našťastie bývame blízko takže keď tam som zbehla. Nevestu pani doktorky som ešte nestretla, tak neviem či už robí v ambulanci niekdy
@katinka041 robila, teraz je na MD a po skončení už zrejme ambulanciu preberie. Poznam ju osobne.
staršia...