Kde kúpim vlašské orechy?

radkasswe
19. dec 2024

Ahojte kúpim kdesi neluskane vlašské orechy ?? Tie zo supermarketu sú hrôza ...

elenajezova
19. dec 2024

Ja kupujem keď tak v Kauflande. Tam majú super orechy

katarinkalilly
19. dec 2024

Ked som šla kupovať vajíčka na Severe do sliepky,tam mala pri pokladni,ale pol kila za 8e

tenerifka
19. dec 2024

@radkasswe mña by len zaujimalo, preco su hroza? Uz tu jedna baba pisala, ze nezohnala domace nevylupane, tak nebude piect, ze z obchodu nechce. Preco?
Ja kupujem po cely rok vylupane orechy z obchodu a nevidim na nic nic zle, tak ma uved do obrazu.

7komorova
19. dec 2024

@radkasswe na tržnici, pol kila 8eur asi

nikasmile
19. dec 2024

@radkasswe pozri na inzerátoch, vždy niekto predáva, momentálne bola cena 9-10e/kg.

nevenka
19. dec 2024

@tenerifka tak ja som uz orechy reklamovala, tie z Lidla sa napriklad jest daju, ape Allnature som nedala ani ja, co som maniak na vlasske orechy. Isli naspat, vratili mi peniaze, boli zoxidovane.
Ale ja osobne by som nechcela nevylupane, lebo aj mamina mi tento rok doniesla a nie je to ono, boli vlanajsie, zhanala som potom inde. Oni dakedy pri dobrom skladovani aj 2 roky vydrzali v skrupine, ale teraz ako maju tu vrtivku, tak je to zle. To najlepsie hned vylupat a radsej zamrazit.

sisska96
19. dec 2024

Ja som išla do prírody zbierať zadarmo :D

tato_
19. dec 2024

Ak chcete kvalitu, tak mozem odporucit z tejto stranky
podunajskeorechy.sk

Po rokoch kupovania orechov z lidla som ostal nemilo prekvapeny, aky velky moze byt rozdiel v chuti obycajneho orecha. Na stranke sice pisu ze je tovar nedostupny, ale v predajni toho maju dostatok. Teda neviem odkial ste, ale toto je v NZ. Je to priamo pestovatel

slavkadi
19. dec 2024

@radkasswe kupujem z jednej farmy, pani posiela poštou, vždy som bola spokojná. Tuším posledne 9€/kg, ak chcete pošlem vám kontakt.

nevenka
19. dec 2024

@tato_ vdaka, skusim aj ja...

nevenka
19. dec 2024

@sisska96 len kde...nie kazdy ma taku moznost

luckuz
19. dec 2024

@radkasswe na tržnici som videla

radkasswe
autor
20. dec 2024

Ja potrebujem neluskane preto lebo ja ich luskam a jem. Kupujem každý rok cca do 5€ tak zo 3 kg ale minulého roku som mala z Tesca a boli chuťovo ozaj hnusne .

evansova
20. dec 2024

Na Bazosi je na jesen vela ponuk na lupane orechy. Najdi si niekoho blizko bydliska a vybavene. Ja kupijem 4-5 kg kazdy rok, t.r. za 9 EUR kg.
Zavaram ich v poharoch. Do pohara nasypem, zavriem vieckom, ale nedotiahnem uplne. Do hrnca utierku, ulozit pohare a od bodu varu sterlizujem 20 min. Bez problemov vydrzia rok, chutia ako cerstve.

onedaynick
20. dec 2024

@tato_ uz nemaju ani na predajni..

luckuz
20. dec 2024

@radkasswe nelúskané mali na tržnici v stanku hneď od hlavnej cesty. Pri predajni vajicok