Ahojte...hľadám využitie voľného času s 1 ročným dieťaťom,krúžky, plávanie, montesori,angličtina...atď...niečo zaujímavé v Martine? Ideálne Martina Priekopa...
Ďakujem
Toto s 1 rocnym? Nie je to preklep? 1 rocne dieta ihrisko, priroda, ktora je okolo MT nadherna, jazyk najlepsie od rodicov, cize 1 po slovensky a druhy po anglicky, kruzky v 1 roku v ziadnom pripade, ved drobec je utrhnuty vagon, ziadne sustredenie😁
Do parku, na zmrzlinu, do prirody, mate tam skanzen, tam si moze pobehat..... Pri kniznici je park..... Nepoznas to mesto?
@paulinka86 mám pocit, že vyjadrovať sa musia stále tí, čo nemajú čím prispieť 🤷🏻♀️ ak nemáš rodinu, babky, kamošky sú v práci je náročné rozbiť stereotyp a trochu sa socializovať.
Funguje babybalance, ale na ľadovni v deep dance. Netuším ale kedy otvárajú nové kurzy. Občas sa čosi objaví v basta fidli nejaká akcia, inak bieda v Martine😒
Priamov Priekope je rodinné centrum Izbička https://www.facebook.com/rodinnecentrumizbicka, baby plávanie je v Košútoch na Hurbanke, odporúčam väčšinu detí to neskutočne baví, potom už spomenuté basta fidli na námestí, je to herňa s kaviarňou a majú aj nejaké aktivity. Na ambráku je tiež herňa s požičovňou hračiek – Hravonožec https://www.facebook.com/hravonozec. A už spomenuté cvičenie BabyBalance na Ľadovni, ďalšie kurzy budú asi až v septembri. Určite je toho ešte oveľa viac.
@alisaela ďakujem za odpoveď...nie som z MT,a aktivity podobného typu sú pre deti vhodné a aj premna,trosku niečo nové... 🙂
@daniela_es ďakujem🙂
@ddaassuullaa park,ihrisko to je samozrejme ...ale niečo zaujímavé pre deti ako napr baby plávanie raz do týždňa prospeje aj dieťaťu,aj matke...
@paulinka86 jaj jasne, to mi nenapadlo, pod kruzkami uz dom fakt videla nieco ako gymnastika, tanec, kruzok sikovnych ruk a pod😁 no, velke deti uz mam😁
@daniela_es prosím vás ako funguje centrum izbicka? Dakujem 😀
Ja som tam ešte nebola, chodí tam ale kamarátka na cvičenie s deťmi na fit loptách, ktoré je tuším každú stredu. Myslím, že sa netreba dopredu nahlasovať a platí sa za každú návštevu zvlášť, ale radšej sa im ozvite cez messenger alebo na stránke majú aj číslo.
@paulinka86 Ahoj, určite doporučujem skvelú aktivitu na rozvoj mozgových hemisfér Play wisely/Bystré deti buď v SJ alebo AJ už pre detičky od 4 mesiacov pod vedením skvelej žienky Renaty Rišanovej +421 948 000 567. Má centrum pre detičky na Severe za kostolom. Chodila som tam so staršou dcérkou a pokračujem s mladšou. Viditeľne toto cvičenie napomáha správnemu rozvoju mozgu, ja som nadmieru spokojná.
@katkav81 napíš priamo Gabike Belanovej na fb
https://www.facebook.com/Gabika.Belanova5
@paulinka86 odporúčam Hravonožec- požičovňa hraciek, hier a kníh so showroomom, detským kutikom, dá sa prísť pohrať na kávičku, robia aj rôzne aktivity pre deti čítačky, divadielko, fotenia, kurzy, workshopy, pozrite si ich stránku na fb Hravonožec
@sunflower000 chcela som sa opýtať či sa v Tom hravonozcovi platí vstupné, lebo ako to tam funguje?
@ajka0207 cca 5€ na dieta, hra sa 90minut. Mozes si tam dat kavu, caj...pre deti maju ovocne kapsicky, dzusiky, je tam aj wc a prebalovaci pult.
@vierka0508 ale tá káva nie je v cene však?
@ajka0207 nie 🙂