Kam s ročným dieťaťom v Martine?

paulinka86
13. jún 2022

Ahojte...hľadám využitie voľného času s 1 ročným dieťaťom,krúžky, plávanie, montesori,angličtina...atď...niečo zaujímavé v Martine? Ideálne Martina Priekopa...
Ďakujem

tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ddaassuullaa
13. jún 2022

Toto s 1 rocnym? Nie je to preklep? 1 rocne dieta ihrisko, priroda, ktora je okolo MT nadherna, jazyk najlepsie od rodicov, cize 1 po slovensky a druhy po anglicky, kruzky v 1 roku v ziadnom pripade, ved drobec je utrhnuty vagon, ziadne sustredenie😁

martinkatinka
13. jún 2022

Do parku, na zmrzlinu, do prirody, mate tam skanzen, tam si moze pobehat..... Pri kniznici je park..... Nepoznas to mesto?

alisaela
13. jún 2022

@paulinka86 mám pocit, že vyjadrovať sa musia stále tí, čo nemajú čím prispieť 🤷🏻‍♀️ ak nemáš rodinu, babky, kamošky sú v práci je náročné rozbiť stereotyp a trochu sa socializovať.
Funguje babybalance, ale na ľadovni v deep dance. Netuším ale kedy otvárajú nové kurzy. Občas sa čosi objaví v basta fidli nejaká akcia, inak bieda v Martine😒

daniela_es
13. jún 2022

Priamov Priekope je rodinné centrum Izbička https://www.facebook.com/rodinnecentrumizbicka, baby plávanie je v Košútoch na Hurbanke, odporúčam väčšinu detí to neskutočne baví, potom už spomenuté basta fidli na námestí, je to herňa s kaviarňou a majú aj nejaké aktivity. Na ambráku je tiež herňa s požičovňou hračiek – Hravonožec https://www.facebook.com/hravonozec. A už spomenuté cvičenie BabyBalance na Ľadovni, ďalšie kurzy budú asi až v septembri. Určite je toho ešte oveľa viac.

paulinka86
autor
13. jún 2022

@alisaela ďakujem za odpoveď...nie som z MT,a aktivity podobného typu sú pre deti vhodné a aj premna,trosku niečo nové... 🙂

paulinka86
autor
13. jún 2022

@daniela_es ďakujem🙂

paulinka86
autor
13. jún 2022

@ddaassuullaa park,ihrisko to je samozrejme ...ale niečo zaujímavé pre deti ako napr baby plávanie raz do týždňa prospeje aj dieťaťu,aj matke...

ddaassuullaa
13. jún 2022

@paulinka86 jaj jasne, to mi nenapadlo, pod kruzkami uz dom fakt videla nieco ako gymnastika, tanec, kruzok sikovnych ruk a pod😁 no, velke deti uz mam😁

katkav81
14. jún 2022

@daniela_es prosím vás ako funguje centrum izbicka? Dakujem 😀

daniela_es
14. jún 2022

Ja som tam ešte nebola, chodí tam ale kamarátka na cvičenie s deťmi na fit loptách, ktoré je tuším každú stredu. Myslím, že sa netreba dopredu nahlasovať a platí sa za každú návštevu zvlášť, ale radšej sa im ozvite cez messenger alebo na stránke majú aj číslo.

lillibeautycentre
16. jún 2022

@paulinka86 Ahoj, určite doporučujem skvelú aktivitu na rozvoj mozgových hemisfér Play wisely/Bystré deti buď v SJ alebo AJ už pre detičky od 4 mesiacov pod vedením skvelej žienky Renaty Rišanovej +421 948 000 567. Má centrum pre detičky na Severe za kostolom. Chodila som tam so staršou dcérkou a pokračujem s mladšou. Viditeľne toto cvičenie napomáha správnemu rozvoju mozgu, ja som nadmieru spokojná.

lillibeautycentre
17. júl 2022

@katkav81 napíš priamo Gabike Belanovej na fb
https://www.facebook.com/Gabika.Belanova5

sunflower000
27. sep 2022

@paulinka86 odporúčam Hravonožec- požičovňa hraciek, hier a kníh so showroomom, detským kutikom, dá sa prísť pohrať na kávičku, robia aj rôzne aktivity pre deti čítačky, divadielko, fotenia, kurzy, workshopy, pozrite si ich stránku na fb Hravonožec

ajka0207
12. jan 2023

@sunflower000 chcela som sa opýtať či sa v Tom hravonozcovi platí vstupné, lebo ako to tam funguje?

vierka0508
12. jan 2023

@ajka0207 cca 5€ na dieta, hra sa 90minut. Mozes si tam dat kavu, caj...pre deti maju ovocne kapsicky, dzusiky, je tam aj wc a prebalovaci pult.

ajka0207
12. jan 2023

@vierka0508 ale tá káva nie je v cene však?

vierka0508
12. jan 2023

@ajka0207 nie 🙂