Hľadám kamarátku - Martin

2. feb 2023

Ahojte, hľadám niekoho, s kým by sa dalo navštevovať sa, stretávať, vyjsť si na kávu, do prírody, poprípade večer do divadla, do kina. Som vydatá maminka 10 mesačného bábätka, takže by bolo ideálne, keby si mala dieťa v podobnom veku, aby sa mohli aj oni spolu prebaviť. Ak si sa v niečom s toho našla, budem rada keď zanecháš správu.

autor
2. feb 2023

Dieťa ale nie je podmienka 😊

makovnikova
2. feb 2023

Ahoj, som z Martina, tiež by som uvítala takú kamošku ,akurát deti mám už dospelé, mám 53 r.

petka1701
2. feb 2023

Od septembra budeme asi vo Vrutkach byvať, tak sa veľmi rada stretnem, ak to bude aktualne ☺️. Najmladši ma 1,5roka ☺️

nikoleta999
4. feb 2023

Ahoj, ja mam synceka 13 mesacneho 🙂) Kludne napis

noricita
9. feb 2023

Ahoj 🙂 ja som sa nedávno prisťahovala do okolia Martina. Som vydatá a mám 2 deti (5 a 2). Budem rada, ak napíšeš 🙂

monickavardaiova
10. feb 2023

Ahoj. Som z Turian. Mam ročnú dcérku a tiež hľadám nejakú maminku na prechádzku, kávičku 😊

katarinkapetko
14. feb 2023

Ahoj kľudne napíš mám syna 1,5 ročného 🙂

luci2508
17. feb 2023

Ahoj , kľudne napíš budem rada 😄😄

sisi161
21. feb 2023

Ahoj ja síce nebývam v Martine no už čoskoro budem a teda som tu dosť často ☺️ ale dieťa nemám. Silvia.

makovnikova
21. feb 2023

@sisi161 Ahoj, ja deti mám, ale už dospelé, samostatné. 🙂 Rada zájdem na kávu, prípadne kultúrne ,športové aktivity. Jana

ashlycx
28. feb 2023

Ahoj, mám 19, ak by ti nevadila trocha mladšia známosť. Rada sa zoznámim. Pochádzam z Vrútok a som šťastne zadaná. Rada sa ti prispôsobím a tvojmu drobcovi. 😊

andreart
5. mar 2023

Ahoj, aj ja by som sa rada trochu socializovala a našla maminu na spoločné kočíkovanie, kávičku, pokec 😊 Som mamina dvojmesačného bábätka. Budem sa tešiť na správu 😊 📩

betanka0
23. mar 2023

Ahoj mam to tak isto aj babatko v rovnakom veku napis mi kľudne rada sa stretnem 🙂

natali_hamzova
12. jún 2023

Ahoj ja som z Necpal ale do MT chodím často, mám 13 mesačného synčeka 🥰 Kľudne sa ozvi do správy 🥰