Hematologické vyšetrenie v Martine

22. júl 2022

Ahojte,
Potrebujem jednu radu.
Lekári z centra asistovanej reprodukcie ma odporučili na hematologické vyšetrenie do MT - neviem ale kde presne sa objednať - hemato abmulancii v MT je viac a ja neviem kde práve vyšetrujú parametre, ktoré potrebujem - mutácie, trombofilné stavy, lepivé doštičky atď.
Viete poradiť?
Ďakujem

e1i
22. júl 2022

www.unilabs.sk tam si najdi ambulanciu v MT tam vyšetrujú toto všetko

panelacikova
22. júl 2022

podľa mňa hematológia vo FNM tieto vyšetrenia robí. chodievam tam práve kvôli lepivým doštičkám a vždy tam vídam nejaké tehotné ženy. MUDr. Dobrotová alebo jej kolektív. pozri na nete

e1i
22. júl 2022

Prieložtek 1, 036 01 Martin

autor
22. júl 2022

@panelacikova máš na nich prosím kontakt ?

panelacikova
22. júl 2022

skús toto
https://www.unm.sk/klinika-hematologie-transfuz...
prípadne, ak by nerobili potrebné vyšetrenia práve oni, budú vedieť poradiť. ale ja teda chodím k dobrotovej a tehotné sú tam vždy nejaké

autor
22. júl 2022

@panelacikova ďakujem krásne, nie som z MT ani z okolia a keď som dala do google hematologia MT tak sa na mňa vyrojilo množstvo kontaktov a nevedela som kde čo 🙂
Ďakujem skúsim zavolať.

e1i
22. júl 2022

Vyššie mas adresu ten ambulancie unilabs

autor
22. júl 2022

@e1i áno, to som si našla, ďakujem

sari000
22. aug 2022

@panelacikova dobrotova topka

panelacikova
22. aug 2022

@sari000 práve som sa minulý týždeň dozvedela, že šla do dôchodku a už tam neordinuje :( má síce zástup, ale kontakt máme až na koniec októbra, po telefóne veľmi milá a pravdepodobne mladá pani doktorka. som zvedavá, aká bude "naživo" 🙂

sari000
22. aug 2022

@panelacikova je výborná aj prístupovo aj naživo

andelka32
3. okt 2022

Ahoj..prosim ta kde si sa nakonec objednala...mna z Tn poslala do Mt tiez a daku hemomediku ale tu neviem najst..

autor
3. okt 2022

@andelka32 ja som sa objednala na hemato do nemocnice v MT

andelka32
3. okt 2022

A tam robia to potrebne vysetrenie na lepive dosticky,rozne mutacie a tak?

autor
3. okt 2022

@andelka32 áno