Hematológia Martin - MUDr. Lisá

11. mar 2023

Dobrý deň, viete mi prosim niekto poradit v ktorom pavilóne (poschodi) by som našla túto hematologičku v MT? Idem tam prvýkrat a mam tam byt pred 7 tak nech tam nebludim. Vďaka

matullienka
11. mar 2023

Ideš na vyšetrenie alebo na oddelenie? Ambulancie sú kúsok za vratnicou, doprava a prejdes okolo venerologie a znova doprava

autor
11. mar 2023

@matullienka vyšetrenie do ambulancie 🙂 dakujem 🙏 snad to tam najdem 🙂

matullienka
11. mar 2023

Určite nájdeš je to taká žltá budova zrekonštruovaná, za vratnicou hneď do prava a potom je sivá budova a za ňou znova hneď do prava

matullienka
11. mar 2023

Inak pocitaj, že to je tam na dlho, keď prídeš zapíš sa do poradia na odber krvi a potom budeš až čakať na výsledky a lekára

autor
11. mar 2023

@matullienka ano ratam ze to bude na dlho..ja uz na hematologiu chodim par mesiacov kvoli tehu len som sa stahovala do MT z DK tam ma prelozili 🙂

lenkazadorova1
11. nov 2024

Dobry den boli ste spokojne s touto lekarkou lisou ? KDe ju tam prosim najdem nepochopila som popis . Dakujem

autor
11. nov 2024

@lenkazadorova1 áno bola som spokojná..velmi mila pani dr.
Je to žlta budova...vojdete hlavnym vchodom a tam ako ke kaplnka sa date doprava
..a potom zase doprava...

autor
11. nov 2024

@lenkazadorova1 budova č 11

lenkazadorova1
11. nov 2024

Dakujem krasne za odpoved oni ma objendlali na odbery pre 6 x potraty az na 13.12025 na odbery a 14.2.2025 k Mudr Lisej

lenkazadorova1
11. nov 2024

Som zvedava či najdu pričinu potratov

autor
12. nov 2024

@lenkazadorova1 urcite najdu..je velmi pravdepodobne ze budete cele tehu na injekciach fraxiparine alebo clexane...a ak by nepomohlo ani to poslu vas na genetiku a reprodukcnu imunologiu