Gynekológ - Martin a okolie

26. mar 2022

Dobrý deň, ahojte,
Žienky, potrebovala by som poradiť. Nepoznáte nejakého gynekológa v Martine a okolí, ktorý by bol ochotný urobiť zopár vyšetrení? Kamarátka sa snaží s mužom o bábätko už dlhší čas a nedarí sa im. Chcela by skúsiť aj iného gynekológa ako len svojho.
Ďakujem.

autor
26. mar 2022

@karhu ďakujem

kniha24
29. mar 2022

Iscare. Mne tam pomohli. A hlavne moja gynda dr.gatova

autor
29. mar 2022

@kniha24 ďakujem 🙂

janetinka27
29. mar 2022

ahoj, ja som chodila do heliosu, ale zo zdravotnych dovodov a mna tam na kazdej konzultacii volali na umele, pritom mi sice urobili nejake vysetrenia - podrobne vysetrenia krvi, opakovane sono atd.
chodila som tam viac ako rok a potom som odisla, lebo u nich bolo riesenim iba umele oplodnenie, pritom moj cyklus ich nezaujimal, ani ci mam ovulaciu, nic, nerobili mi ani hormonalny profil. nasla som si inu dr, ktora hned rozobrala moj cyklus a mam nastavenu liecbu. ale ta je daleko od martina

klementina9
30. mar 2022

Ja by som skusila Doc. TOMÁŠ. Pracuje aj v ISCARE a za mňa top

lillibeautycentre
5. apr 2022

@klementina9 Ja s nim nemam dobre skusenosti. Velmi arogantny clovek. Tak by sa nemal spravat ziadny lekar a uz vonkoncom nie k tehotnej zene.

klementina9
6. apr 2022

@lillibeautycentre fú ha, no ja som k nemu prešla v polovici tehotenstva od iného lekára, čo bol síce veľmi komunikatívny, veselý ,ale nebol dôsledný. To mi postačovalo v 20r. ale v 34r. som potrebovala serióznosť. No a bola to najlepšia voľba, veľmi pozorne počúva a vždy mám z neho veľmi dobrý pocit a pokoj. Hlavne, že berie veľmi vážne na čo sa pýtam- čo ma trápi. Áno je rezervovaný, ale k veci....

lillibeautycentre
10. apr 2022

@klementina9 netvrdim, ze nie je odborny, ale pokial ma pacientka inu predstavu o vysetreniach, ktore ponuka, tak mu to riadne pocuchá ego a ide do vývrtky.