Gastro v Martine

kikaaa03
25. nov 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosť s detským gastrom v Martine? Maličká má 4 týždne a musíme sa objednať.
Ďakujem

dilino
25. nov 2022

áno je tam Mudr Havličeková, Mudr Michnová, Mudr Szépeová.na prizemy v budove pri vrátnici.

kikaaa03
autor
25. nov 2022

@dilino A nemali ste problém s objednaním? Žeby nebrali nových pacientov?

dilino
25. nov 2022

@kikaaa03 ja som chodila dávno moja dcérka už zomrela to ešte bolo pred 3 rokmi. Neviem zavolajte si tam. Na internete sú čísla na ambulancie.

sudocek
25. nov 2022

@kikaaa03 Ja som sa tam konečne dovolala minulý týždeň. Ale... MUDr. Szepeova tam už vraj neordinuje. Aspoň tak mi povedala sestrička z gastra. Ale aj tak nás nezobrala. Neviem asi sa idem vylúčiť za doktorku

dilino
25. nov 2022

@sudocek veru máš pravdu.A ved sú tam Havličeková, a Michnová

dilino
25. nov 2022

Máš tam že sa da objednať na termín. Ukaže sa tabuľka čo majú voľne a ty si zaškrtneš a príde ti čas o koľkej. Ved sa pozri a objednaj.

sudocek
25. nov 2022

@dilino A mne to tam ani neuzakalo.

dilino
25. nov 2022

@sudocek áno da sa to.

dilino
25. nov 2022

@kikaaa03 berú aj nových tam ked si dáš tak ti ukáže tabuľku na kedy sa da objednať. Aj na presný čas.

sudocek
25. nov 2022

@dilino neviem asi som blbá už ozaj. Môžeš mi prosím ukázať kde to mam zadať?

dilino
25. nov 2022

@sudocek objednatnavysetrenie.sk tam zadáš meno havličeková zuzana alebo michnova zuzana a ukaže ti tam termíny

sudocek
25. nov 2022

@dilino ďakujem. Idem skúsiť.

dilino
25. nov 2022
sudocek
25. nov 2022

@dilino nasla som to. Ale dá sa objednať na prvé vyšetrenie len telefonicky.

kikaaa03
autor
25. nov 2022

Ďakujem. Ide aj o to že malá má predpísané hypoalergenne mliečko ktoré môžu predpisovať iba na gastre. Pediatrička nám mohla iba raz predpísať, preto nás bude tlačiť čas.