Dobrý stomatochirurg v Martine

baja_24
16. jan 2021

Dobrý deň prajem, nepozná z Vás niekto dobrého stomatochirurga v Martine?
Uz skoro mesiac mam zaseknutu sanku, otvorím iba na 2 cm a bolesti v oblasti celustneho klbu, ktory mi akoby "vyskakuje". Nasla som, ze v Martine sa tym zaoberaju dvaja doktori, Igor Malachovsky a Jan Staško, konkretne na Klinike stomatológie a max. chirurgie - Ambulancia porúch temporomandibulárnych kĺbov. Nemá s nimi nahodou niekto skusenost, pripadne s inymi stomatochirurgami?

jajawka
16. jan 2021

@baja_24 mne v martine vyberali uz 3 zuby mudrosti. Vsetko bolo OK, to su odbornici na taketo pripady, riesia to na dennej baze. V nemocnici sa neplati na stomatochirurgii, len cakacia doba bola mozno aj pol roka, kedze maju velku spadovu oblast. Ale v Martine je isto aj sukromna klinika, len si uz nepamatam, ako sa vola.

baja_24
autor
16. jan 2021

@jajawka A ty si bola na tejto klinike? mas aj nejaku skusenost s tymito stomatochirurgami?

jajawka
16. jan 2021

@baja_24 nie, ja som bola iba v nemocnici, lebo som nechcela platit. Mena lekarov si nepamatam, je ich tam viacero, aj viac ambulancii..kto ma sluzbu, ten riesi dany pripad. Byva tam vela pacientov, aj sa treba prezliect do vlastneho pyzama, papuc. Vsetko je sterilne..ja som bola spokojna.

jajawka
16. jan 2021

@baja_24 najlepsie asi zatelefenovat a popytat sa, ako to prebieha, ked sa jedna o specificky pripad.

kstanka
18. jan 2021

@baja_24 skus pozrieť Dr Kasaj. Ambulanciu ma v poliklinike 1 na Škultetyho ulici. Ale všetko sa plati

lenkasalonka
12. aug 2022

@baja_24 Malachovský je odborník, bohužiaľ, jeho ego je miestami vyššie ako jeho vedomosti, keď si nevie dať rady, začne sa správať ako blbec, zvaluje to potom na psychiku, no inam vás odmieta poslať... Staško je výrazne mladší a má oveľa menej skúseností, všetky prípady konzultuje s Malachovským.. odporúčam ísť do zahraničia, MUDr. Machoň, je to topka v odbore a je aj veľmi ľudský, na pacientoch mi záleží a snaží sa pomôcť na rozdiel od lekárov v MT