Krásny deň prajem, prosím Vás je v Martin nejaký dobrý kardiológ pre dospelých? - ľudský prístup, ochota, dokáže veci poriadne vysvetliť.... Samozrejme, aby bral nových pacientov. Najlepšie by bolo, ak by mal aj nejaký mail (ešte lepšie je online objednávanie), keďže dovolať sa niekam je ťažké, aj bez tejto momentálnej situácie.
@dudka121 Ďakujem za tip, len on asi nie je kardiológ v takom slova zmysle, lebo napríklad echo srdca som u neho nenašla, asi zrejme to budem potrebovať, ale ďakujem 🙂
Dr. Červeň v ZTS poliklinike skús 🙂
@andrea_r016 Ďakujem, ale dnes som bola skúsiť pani Jamriškovú. Veľmi milá a ochotná pani doktorka 😊.
@bebemonika ahoj, môžem sa spýtať, či ste s p. Dr. spokojná? Hľadám lekara pre dcéru v Martine a potrebujem kvalitného zodpovedného lekara...s prístrojmi a skúsenosťami.
@blankaj Bola som u nej len raz, ale s tak ľudským prístupom ako má ona som sa ešte nestretla. Nemenila by som ju. Všetko vysvetlí, je trpezlivá. Určite odporúčam.
@bebemonika lebo recenzie ma otrasne, zlá sestra, dlhé čakanie, ale možno je ti už minulosť. Ďakujem pekne
@blankaj Tak je pravda, že čakala som dlho. Ale povedala som si k dobrému odborníkovi sa čaká. Ja som bola so sestričkou spokojná. Ale čo viem sestričiek má viac. Ale fakt ona ako doktorka top.
@bebemonika ja som bola u Mudr.Gabriska