Pekný večer prajem prosím vás obvodná ma poslal na gastro viete mi poradiť nejakého dobre gastroenterológa? Mám panicku poruchu takže sa dosť toho bojím takže či je nejaký v MT ktorý to robí s citom 😁a dá sa to spraviť aj v narkoze? idem na to prvý krát ...a ak máte aj kontakt budem rada ďakujem
@tarvika a koľko si prosím platila
Moj manzel chodi k MUDr. Demeterovi do fakultnej nemocnice, vystriedal uz viacero lekarov a on ako jediny mu pomohol. S narkozou vsak neporadim, moj to zvlada.
MUDr. Pálenčikova Katarína
@nikuskaakolarova Dr balaz pigeas v MT, robí aj v narkóze, ja som bola max spokojná
@nikuskaakolarova okolo 5 eur tusim to bolo. v bratislave. teraz to bude asi uz viac.
@nikuskaakolarova Dnes som sa objednala do Senia.Cez usta s tym ze to clovek neciti sa plati 15€ a cez nos 30€ Len ze ma objednali na maj vsade je plno
@pokojvdusi9 a aké máte ťažkosti prosím vás ..no tak mňa asi tiež objednajú nejaké neviem ako vydržím
@nikuskaakolarova Bolesti zaludka,vracanie
@pokojvdusi9 jaj no mňa bolí žalúdok až pod rebrami a do chrbta bojím sa že čo to je aj keď je to možno z ATB lebo som bola dlhé mesiace na ATB včera som dostala ešte prášok monural a po ňom som myslela že umriem čo má tak rozbolel žalúdok chrbát vsetko
@nikuskaakolarova No tak to je helicobakter alebo vred.Tiez som to mala pred rokmi bolest zo zaludka do chrbtice.
@pokojvdusi9 neviem obvodná mi brala stolicu a helikobakter sa nepotvrdil ale mala som už dva krát aj zápal žalúdka mám aj kyselinu a ak vred tak sa to nejako odstraňuje?
@nikuskaakolarova Tabletkami a niekedy operaciou ale to uz musi byt urgent.
@nikuskaakolarova dobrý deň mám podobne ťažkosti ako opisujete aj Vy, môžem sa prosím spýtať ciVam na niečo prišli? A ako ste sa toho zbavila? Ďakujem 🙂
@nikuskaakolarova robí sa aj v narkoze. Ja som tak bola pred par rokmi a tento rok musím znova. Ak máš pocit ze to nezvládne, dopĺňať si narkozu. Ale kde v okolí Martina neporadím.