Ahojte, prosím poraďte mi dobreho alergo-imunologa pre deti - Martin, Dolný Kubín, Lipt. Mikuláš. Maly býval od narodenia často chorý, hlavne zahlieneny (dost chrchotal). Boli sme s nim teda v Smokovci, ale vyšetrenie prebiehalo len formou dialógu. Nezobrali mu ani len krv. Doktor povedal, že výsledky z imunotestu sú v norme a takisto nemá pocit,že by to mohla byt alergia - aj napriek tomu nam odporučil pobyt. Naša pediatrička bola veľmi prekvapená,že mu neurobili žiadne vyšetrenie. Preto som tam volala opat s tým, či nám vedia urobit najskor nejake základne ambulantne vyšetrenie. Samozrejme sestrička na mna vyskočila,že som súhlasila s pobytom a podobne (z čoho som mala pocit,že mi ho doslova vnucuje). Chcela nás objednat na kontrolu, kde to prediskutujeme s doktorom. Keďže to nemáme do Smokovca najbližšie a nemienim sa kdesi motat len preto aby sme sa porozprávali, rada by som našla nejakého iného doktora v okoli.
Dakujem za každú radu, odporučenie 🙂
mudr. Makovická - MT
máme osobnú skúsenosť
@dilino @deti95060810 prosím Vás a beru aj menšie detičky? Maly ma 20mesiacov
@fridaa Dr.Jesenak je originál detsky imuno-alergolog...kapacita vo svojej profesii
Mud Jeseňák v MT nemocnici.Primár na alergologickom oddeleni.