Prosím vás žienky z Martina... Viete mi poradiť niečo vhodné pre 2 ročné dieťa v okolí nemocnice? Staršie dieťa mám hospitalizované a mladšie mi vždy stráži mamina, no chodiť 3-4 hodiny okolo nemocnice sa proste nedá. Dcérka je po operácii a chcem s ňou byť čo najviac, keďže do MT dochádzame. Aspoň nejaký detský kútik, ihrisko,kaviareň s herňou.. Miesto, kde by sa dalo na nejaký čas pohrať.
Ďakujem❤️
Kaviareň s hernou Basta Fidli. Nám tam tiež starí rodičia strážili dcéru keď sme potrebovali vybaviť niečo v blízkosti nemocnice. 🙂
@bluehorsee Basta fidli kaviaren/herna v budove hned v centre na poschodi, peso od vratnice UNM asi 5 minut (mozte ist podchodom alebo cez semafor).
A ak sa zunuje mozte skusit kusok dalej po namesti za divadlom je kniznica. Skuste sa vnutri spytat ci by vas pustili do vonkejsej hernicky (malo by mat dieta citatelsky preukaz, ale ten je pre deti bezplatny tak by vas pustit mohli). Prejde sa cez budovu a je to von (vidno to aj od namestia). Super je ze je to oplotene, maly priestor, bezpecne, je tam smykalka, hojdacka, konik, posedenie🙂
Kym som nacmarala tak uz poradili👍
@lahela ďakujem veľmi pekne ❤️
@levkaa ďakujem. Moc si mi pomohla ❤️
@pupava_lucna ďakujem za radu ❤️
@bluehorsee Nie je to uplne blizko nemocnice, autobusom 3 zastavky od nemocnice, ale autom je to 5-7 min a je tam naozaj veeeelmi vela hraciek 🙂 Je to pozicovna hraciek, ale zaroven aj hernicka, da sa tam dat aj kava, caj, kolac 🙂
Detský sen - ale je to ďalej.
My tam dochádzame zo Žiliny.
@nikoleta999 to je krásna herňa😍
@lenqua_12325 to som našla na nete, ale je to ďalej ako potrebujem. Musí to byť niečo blízko nemocnice.. V prípade ze by bolo treba odbehnúť k malej, aby som nemusela sadat do auta a letieť za nimi(už keď raz horko ťažko nájdem volne miesto na parkovanie tak sa odtiaľ nepohnem😅)
@bluehorsee chápem, spomenula som to hlavne preto, že tam sa vie hrať aj 3 hodiny a nieje to drahé.
Majú super kaviareň aj pizzu robia.
Horúca čokoláda, koláče ...len ďalej
@bluehorsee Áno, chodím tam so synom a je tam toľko hračiek, že mi odtiaľ ani po skoro 2 hodinách nechce odísť :D :D Takže odporúčam a je to aj veľké 🙂
@bluehorsee pri námestí Aliskina krajina zázrakov...
Aj pizzeria Venezia v centre má dnu herňu
Najbližšie na námestí Basta Fidli alebo Ališkina krajina zázrakov.
https://slovakiamartin.sk/baby-centrum/
Toto je najbližšie