Dobrý deň, syn má problém s obličkami. Potrebujeme vyhľadať detského nefrológa. Prosím pekne, maminky a všetci ostatní, máte nejaké (aj zlé) skúsenosti s nejakým nefrologom? Sme ochotní ísť aj mimo MT, len nech mu pomôžu. Chcem počuť viac názorov, skúsenosti, preto sa pýtam. Ďakujem za každú odpoveď.
My chodievame do Žiliny k Mudr. Kováčikovi, ale boli sme aj v MT u Mudr. Brndiarovej. S oboma som spokojna ale chceli sme pocut este iny nazor dalsieho odbornika preto sme boli v MT. Co som pozerala tak maju dost dlhe cakacie lehoty.
@petra1258 chodili sme jeden čas k pani doktorke Antonyovej v nemocnici. Nemala som z nej dobrý pocit a tiež si myslím, že jej prístup je hodne neprofesionálny. Rok sme tam chodili ako na hodiny klavíru a dcére nijak nepomohla.
@a__lexandr__a joj ďakujem za váš komentár ,už som si myslela,že ja som čudná....poslala nás s trojročnou na gynekológiu, že jej mám dať vyšetriť parazity a ona mala tri krát po sebe zápal obličiek...stále zápaly ,nosila som každé dva týždne moc na rozbor svojej lekárke...a všetko som jej doniesla...že ona to nemá ako zhodnotiť....že keď bude mať vysoké teploty nech jej nedávajú ATB aspoň tri dni a nech jej zoberú moč....hlavne,keď sme boli v nemocnici...mali sme odporúčanie keď je vysoká teplota ihneď skontrolovať moc a nasadiť ATB...tiež som mala vždy zvláštny pocit z celého vyšetrenia...pobyt pri mori jej pomohol viac ako návštevy u nej...a ešte pani doktorka Babusikova ,Sudická nám viac pomohli....
Ďakujem baby za Vaše skúsenosti, VEĽMI mi to pomohlo, vybrali sme si nakoniec dr. Mráza v KE.
Chodili sme s dcérkou do nefrologickej ambulancie v nemocnici. Z pani doktorky Antonyovej som mala veľmi zvláštny pocit. Pani doktorka Brndiarová, ktorá vtedy robila v jej ambulancii len jeden deň do týždňa, na mňa naopak spravila veľmi dobrý dojem. Ale hodnotím to skôr prístupom a ľudsky, neviem sa vyjadriť k odbornosti oboch doktoriek.