Dobrý deň, neviete ako púšťajú termíny na detské gastro v Martine ? Snažím sa tam už dlhšie objednať a stále ze nemajú termíny,, neviete kedy ich púšťajú? Aby som vedela kedy sledovať.
Ďakujem
@lorin29 ako myslíš na ďalši rok ? Na 2025 ? Lebo momentálne ukazuje ze do 03.10.2024 je všetko obsadené,,
@monika07142019 mne to príde ze im to zle ukazuje... Bude sa dá objednať na 2024
@lorin29 ďakujem tak počkám do novembra
Dá sa už teraz objednať na dalši rok. To TI ukazuje zlé. Ku komu ideš ku Havlíčekovej ,Michnovej alebo k Szépeovej
@alickapusinka michnovej
@alickapusinka a povieš mi aj ako prosím ta ?
@alickapusinka takto mi to ukazuje ,, a dovolať sa tam nemôžem
Skús ísť osobné.
Najbližši termín majú 13 decembra 2023 tam píše.
@alickapusinka ale iba na odber krvi,, ale na kontrolu
@alickapusinka žiaľ som z Námestova takže to máme dosť ďaleko
skúsim niečo pohľadať v Námestove to teraz sa cestuje k lekárom bežne aj ja na neurologiu chodím s MT do Košic.
@alickapusinka my sme tam už boli, ja sa len potrebujem dostať na kontrolu
@monika07142019 a ONA nepovedala kedy mate ísť na kontrolu. Oni vždy dávajú datúm.
@alickapusinka povedala že o pol roka kontrola a mame sa objednať cez internet ,,
@monika07142019 no ja som chodila tam s dcérkou lenže dcérka zomrela a nevedela som že sa to tam tak pomenilo. Toľko že rok čakacia doba. predtým tak nebolo išla som s dcérkou a najviac som čakala 3 týždňe.
@monika07142019 Som na tom rovnako, v papieroch je napísané, že sa mám v Novembri objednať na nový rok, ale zatiaľ nepustili nové terminy .... takže neviem
@monika07142019 Tak išla som teraz kuknúť a nabehol jeden termín na 3 časy, tak som rovno objedala 🙂 tak sú voľné ešte dva, ak ste nestihla
@nikoleta999 ďakujem krásne, asi nahodili termíny,, lebo sú až do júna už
@monika07142019 v novembri púšťajú na ďalší rok... Dovolať sa tam je niekedy umenie