Dobrý deň vedeli by ste poradiť ku komu je najlepšie ísť na detskú reumatologiu v Martine? Ďakujem
To skôr bude tým, že je tam jedna ambulancia v ktorej sa striedajú viaceré lekárky. Mne naslo 4 detske reumatologicky v MT ( lekárky) ale všetky robia v jednej ambulancii. Detska reumatologia je dosť špecifická, určite tam nebudú 3 ambulancie. Véd oveľa beznejsie ambulancie, bývajú po 1(napr Orl u nás sú iba 2 pre celý okres)
Prepáčte, vedeli by ste to číslo napísať ešte raz? Volala som do MT a tiež som sa nevedela dostať, v BB by to aj pre nás bolo super. Ďakujem
Ahoj kde ste boli nakoniec?
V MT, v BB pani doktorka už neordinuje..
@tasha12
@hipuska
@vieronika14
@zkatuska baby nemate nejake cerstve info?
Akutne hladam reumatologicku pre dieta🥴
@bambulka98765 ahoj pisala som do Martina
tak chcela lekársku správu a odporucanie aj od neurologa detskeho.
A pisala som aj do Čadce tam nás objednala.
Nakoniec sme ale neboli nikde
@vieronika14 skusim teda aj ja napisat. Nas idisieka neurolog.
Mozem sa opytat preco ste nesli?
A ake maju dlhe cakacie doby?
@bambulka98765 tak ked vas posiela neurolog da termin do mesiaca.
Syna boleli ruky, ale neurologicka si nemyslela,ze je to reuma.
Potom to preslo
@bambulka98765 my stále chodíme do Martina, zavolaj si tam za termín. Nových berú ráno,majú aj sono, tak dr si vie urobiť - zistiť či prebieha akútny zápal. Prvé vyšetrenia sú väčšinou, že prídete na 7, zoberú krv a potom cca do 11 čakáte na výsledok a samotné vyšetrenie. My sme takto chodili asi pol roka, pravidelne každý mesiac-sledovalo sa, ako zaberá stanovená liečba. Potom už len v 3 mesačných intervaloch a odbery pred vyšetrením stačilo urobiť u detskej dr. Ja som s dr spokojná
@omartinao v nemocnici je iba jedna