Ahojte,
už dlhšie premýšľam nad laserovou epiláciou. V mojom okolí som našla kliniku Dermahouse, ktorá pracuje s laserom Candela Gentle laser - mal by byť kvalitný ale nenašla som na túto kliniku skoro žiadne recenzie ani neviem, kto epiláciu vykonáva. Podeľte sa prosím o Vaše skúsenosti, poprípade odporučte aj inú kliniku na strednom Slovensku (aj inde). Tu majú aj celkom dobré ceny ak je cenník aktuálny. Ďakujem
Informácie sú pravdivé, kvalitu práce v dermatoven. ambulancii neviem posúdiť.
Epilaciu ti ale lekár robiť nebude, epiláciu ti bude robiť jeho asistentko-sestrička 😂, skvelá, úžasná, príjemná žena.
Choď do toho 🫶, cenníky majú zverejnené
Ahoj, bola som u neho s takým vyrastkom, ktorý mi odstránil. Bola som spokojná. Myslím že pracuje aj v UNM
@mazdik je sikovny
@petulka2021 to je uplne v poriadku, praveze by mi to bolo neprijemne kebyze ma depiluje muz...aj preto sa pytam 🙂
pozerala som tú kliniku, je tam nejaký pán doktor Sohaib Agouba. Uvádza, že študoval na 1.lekárskej fakulte Komenského... aj keď čo ja viem, tak 1.lekárska fakutla je na Karlovke v Prahe a v Bratislave je to proste len lekárska fakulta. Potom uvádza, že má atestáciu z kožného aj z interného a spolupracuje aj na internej klinike. Je to také zvláštne byť dermatológom, mať súkromnú ambulanciu a robiť na internej klinike. Poznáte pána doktora niekto?