Ahojte nepoznáte v Martine cvicitela psov ktorý by odnaučil psa ťahať? Ale takým štýlom že by si nechal dajme tomu týžden alebo 2 týždne psa u seba?...Máme Weimara a nevieme už ako ho to odnaučiť ťahá až extrémne a ja ho už ledva udržím...Ďakujem
@colsami ďakujem 🙂
aj s ohlavkou ťahá
Poznáte niekoho dobreho aj z Martina?🙂Samozrejme nemám problém s nim chodiť mysleli sme ze je lepšie takto keď ho má niekto ale teda beriem späť 🙂
Ja som chodila za amfiko na cvičisko, pán bol veľmi príjemný a veľmi veľa sme sa naučili. Celé je to o tom, že vás naučí pracovať so psom, cvičili sme aj doma. Nikdy to nebude so psom tak, že ho niekam dáte na týždeň či dva a pes bude vycvičeny. Aký starý je pes?
@gabika128 no náš pes počúva aj povely.. Jediný problém je to ťahanie
3 roky mal teraz
@gabika128 a za tým amfikom sa ako vola ten pan co cvičí? To by sme mali kúsok
Autorka napíš mi
Je to Martinsky klub športovej kynologie, ale na meno pána si už nespomínam.
@gabika128 Necvičí tam p. Hanajík?
@motherofflower áno áno to je on 😊
Skuste pre psa ohlavku proti tahaniu.
A hladajte cvicitela ku ktoremu vy budete chodit so psom.
Nechat tam psa a zaplatit je sice pohodlne, ale VY sa potrebujete naucit pracovat so psom, vybudovat si respekt, a ako od neho vyzadovat aby netahal, ako reagovat a nereagovat... To len dobre mienena rada. Ked sa vy nenaucite pracovat so psom v tomto ohlade, zbytocne pride pes ktory u cvicitela nepotiahne a na vas bude kaslat. (aj ja mam v repertoari priatelov takych, ze ich pes u mna voditko nenapne a s majitelom si robi co chce).
Takze hladajte tymto smerom. A vycvikarov je dost. Ak by aj nie konkretne Martin, v Ziline si uz mate z coho vyberat 🙂