Cukrový nástrek

nadej1111
12. máj 2023

Robí sa niekde v Martine cukrový nastrek?Nejaké skúsenosti,cena a ako dlho vydrží?

tramtada31
12. máj 2023

Ja som bola na nástreku a zostala som flakata. Skus tuto penu, tá ti nesflakatie, nefarbí a máš to na viac pouziti. https://pimp.sk/kategoria-produktu/samoopalovac...

kakawah
12. máj 2023

@tramtada31 mňa zaujíma, keď sa tým natrieš, ako dlho to vydrží, či len kým nejdeš do sprchy, alebo vi je to vhodné aj na dovolenku, či sa nezmyje keď sa okúpes v mori. Mas s tym osobnu skúsenost?

yalla966
12. máj 2023

@nadej1111 neviem, či je ten nástrek cukrový, ale u Aniky na Jesenského robia krásny nástrek

tramtada31
12. máj 2023

@kakawah uplne v pohode vydrzi vyše týždňa. Mala som túto konkrétnu. Výhodou je, že ide tak nenápadne dole, žiadne fľaky 🙂 nevadí, ani keď ideš na dovolenku, nemá to vplyv na opaľovanie, že by sa to neznieslo so slnkom. S tým cukrovym je to trochu risk. Aspoň, čo som ja bola. Mne sa spravili okolo pazúch také fľaky, že som musela byť na akcii celý čas v saku a kvôli nej som si dávala nastrek, takže som bola nahnevaná, že zbytočne som vyhodila peniaze a bolo to aj také trapne si dávať dole podprsenku pred cudzou babou.

kakawah
12. máj 2023

@tramtada31 to sa stačí nazrieť iba raz? Ide mi vyslovene o tu dovolenku,

tramtada31
12. máj 2023

@kakawah Ano, stačí sa natrieť raz a máš opálenie, keď chceš tmavý odtieň, mozes na druhý deň dat ešte jednu vrstvu. Ja to inak používam aj po dovolenke na prsia a zadok, aby som ich nemala biele od plaviek 😀