Ahojte,je v Martine nejaka Covid ambulancia?Otec 70rocny je druhy tyzden v teplotach,zacal sa mu aj dusivy kasel.Jeho lekar ho len telefonicky odbije,ze je to v norme.Kde by mohol ist,aby mu spravili rtg alebo pomohli?
@andreakotesova dakujem,otec je uz starsi a boji sa ist,ze ho s covidom nevysetria.ja som mimo mesta,tak hladam,ze kde presne ho navigovat
Do rici a toto je presne ta vizitka v nemocniciach !! Obvodaci nic nerobia !!!brrrr !!! preco nedaju antibiotika ,ked uz je horucka ???!!!! Mne uz bolo vela x povedane,ze uz ked je horucka ,treba nasadit antibiotika !!!! Volaj zachranku,alebo pohotovost a nedaj sa odbit !!!!
@alenamihal on mal 2 antibiotik,aj isoprinosine.ale dnes zacal kaslat.podla mna by mu trebalo spravit rtg pluc.zachranku,ze poslu az ked sa clovek dusi...
@nene1133 meria si otec saturaciu? Ak ano kolko ma? Kefy bral antibiotika a ake? Isoprinozinr nezabera. Je ockovany? Podla veku je adeptom aj na podanie monoklomslnych protilatok avsak tie sa davaju do 5 dni od prvych prejavov - som lekar
@loravcovaa saturacia 96,atb azithromycin,dalsie atb neviem nazov, tyzden berie isoprinosin,od prvych priznakov je uz cca 12.den,takze na infuzie neskoro😔
@nene1133 urcite nech si dalej meria saturaciu, zatial ju ma dobru.. na kasel ak by mu vedel niekto napisat Kodein, antibio Zinnat, fraxiparine proti zrazaniu krvi..
@loravcovaa dakujem.skusi zajtra vseobecneho (ten ho osobne nechce vysetrit)alebo ho dotlacim do nemocnice.poobede mal zase 38.5,po paralene mu to na chvilu klesne a potom zase vyskoci😔
@nene1133 obvodak by ho mal vysetrit, patricke chraneny v obleku.. nechapem tuto ich neochotu a mrzi ma to
@loravcovaa chapem na zaciatku,ked bol asi viac infekcny.ale o chvilu ocovi aj tak skonci karantena...
@iveta7677 a kde v Nitre je Covid ambulancia?
@veronika19895 minuly rok bola v nemocnici. Ale neviem presne v ktorom pavilone.
@nene1133 určite v nemocnici. Volaj na ústredňu. V ZA je tiež v nemocnici.