Chiropraktik v Martine

eternal
13. mar 2023

Dobrý deň , chcem sa opýtať , či neviete niekto o nejakom chiropraktikovi v Martine a jeho okolí. Mám veľké bolesti krčnej chrbtice čo vedie ku každodennej bolesti hlavy a trpim migrenami už veľmi dlhu dobu. Nepíšte mi prosím masérov ani fyzioterapeutov, hľadám konkrétne chiropraktikov, ďakujem. 🙂

4stanka4
13. mar 2023

@eternal Ak môže byt aj Žilina tak Bršlica

xsisa
12. júl 2023

@eternal Milan Štefánek... Adresa: Zvolenská 4014/31, 036 01 Martin,link na jeho stranku-https://www.milanstefanek.sk/?gclid=EAIaIQobChM...

googwife
12. júl 2023

@4stanka4 prosím vás máte osobnú skúsenosť? Bola ste spokojná... pomohol? Ďakujem

4stanka4
12. júl 2023

@googwife áno veľmi, celá rodina k nemu chodievame a všetci maximálne spokojní. Ale chodí sa k nemu tak o 5 ráno 😀

irca51
24. aug 2023

@4stanka4 môžem sa opýtať máte vlastnú skúsenosť s nim? Je naozaj taký dobrý?

4stanka4
24. aug 2023

@irca51 áno bola som aj ja osobne u neho a áno pomohol velmi, najmä na krcnu chrbticu ale aj celkovo lebo som mala posunutu panvu tak ponapraval co mal.

irca51
24. aug 2023

@4stanka4 jeho praktiky že trvajú okolo 10 minút? Nie je potom človek taký ubolený? Mňa trápi chrbát denne teda uvažujem o návšteve u tohoto pána. Ale mám aj obavu či pomôže a či bude ozaj lepšie.
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙂

4stanka4
25. aug 2023

@irca51 áno ide to tam veľmi rýchlo fakt max 5-10 min u neho. Ja by som skúsila, on sa pozrie a vidí ze co je zle. Ja som ešte len prišla a už mi hovorí ze mam posunutu panvu a tým pádom jednu nohu kratšiu. On robí ráno veľmi skoro okolo 5 tak sa treba pripraviť na skoré ranné vstavanie.