Ahojte, existuje tu v Martine (za bežného fungovania bez opatrení) nejaké miesto kde sa organizujú blšáky ?? Viem, že v Žiline to býva, ale či sa organizuje niečo podobné aj tu, respektíve či sa nechce začať :D
@pokojvdusi9 Je to škoda že sa tu niečo podobné neorganizuje, ale možno bude niekto o niečom vedieť
Viem že vo Vrútkach byva bola som viackrát ked nebola korona.
@dilino A tam kde byva??
@pokojvdusi9 To zaujíma aj mňa, kde vo Vrútkach ?
@ivana158 v Centre voľného času Domino vo Vrútkach.Bývala tam pravidene veci od vymyslu sveta nielen oblečenie ale aj knihy, domace potreby, retro veci, bižutéria, obuv veľmi veľa predavajucich tam bolo.Bolo to porozkladane po stoloch.A za smiešny peniaz som mala kopec pekných nezničenych veci.
@ivana158 bola som asi 5 krát najprv som to našla na Bazoši ako reklamu že to bude a potom mi chodili smsky 3 dni predtým ako burza bola.Takže vedela som s predstihom.Mohlo by to pokračovať dali sa tam kúpiť veci take čo už nikde nie hlavne to retro.Aj kočiky, postieľky, kade čo no len prišla ta pliaga a ani obraz ani zvuk.Zijeme v dobe ešte pred rokom 1990.
Viem, že Nóri niečo organizovali kedysi...
Bolo by naozaj fajn keby bolo niečo také, aspoň teda v letných mesiacoch .. Ak by ste mali niekto info o tom, že sa niečo chystá, budem rada keď dáte vedieť sem 🙂
Teraz bolo na Malom čepčine burza.Knihy a oblečenie obuv detska dospela kabelky topánky od vymyslu sveta dali sa zobrať zadarmo koľko si chcela aj do cestovnej tašky.
@ivana158 Ja neviem o tom