Ahojte máte niekto skúsenosti s bilingválnym gymnáziom v Sučanoch ? Moja dcéra rozmýšľa o podaní prihlášky. Poprípade nieke typy čo by jej pomohlo s prijímačkami alebo či je to psychicky náročné. Ďakujem.
@emasuta ahoj, priatel tam zmaturoval, studium bolo priemerne narocne ale neodporuca… postoj ku lgbt, depresiam. Skor dieta podporuju v tom a rozvijaju aby bolo “inaksie”…. Skola ide dole vodou, pred par rokmi to bola prestizna skola, dokym sa nezmenil riaditel skoly. Bolo 4. pred 4 rokmi a uz je 12. Nech skusi ale vela deti sa tam zmeni v horsom pretoze tí ucitelia podporuju take komunity omnoho viacej ako “obycajne deti”.
@deti95060810 prosím odkiaľ máš informácie o takom počte prihlásených? Všade v diskusiách čítam aký je tam enormný záujem ale v oficiálnej štatistike som našla oveľa nižšie čísla. Dcéra zvažuje že by to skúsila, ale ak by bola taká malá šanca tak by som ju od toho odhovorila. Len neviem čomu veriť.
@quaxi od nich..bola som tam keď bol Deň otvorených dverí...
@deti95060810 ďakujem, ozvem sa im priamo a zistím tam, lebo deň otvorených dverí sme nestihli a tým štatistikám vôbec neviem či mám veriť
hlási sa asi 500 detí, väčšinou 8 ročníkov, berú tak 90 - 100
škola je náročná, najmä prvý ročník.
škola robí pred prijímačkami kurzy a ešte pred kurzami niečo ako oboznámenie sa so školou - býva to väčšinou v decembri. Deň otvorených dverí.
sem - tam pozri stránku školy - zvyknú to oznamovať.