Prosim Vás nemáte skúsenosť s ambulanciou pre ochorenie prsníka v Martine? Mala by som nejaké otázky.
Pán doktor Smolár je úžasný, ten má operoval, skvelý prístup,. 🙂
@petulka2021 ďakujem za odpoveď presne zvažujem sa k nemu objednať, mam pár otázok. Vy ste boli knemu odoslaná od gynekológa a bol potrebný výmenný lístok? Išli ste tam už s hmatatelnym nálezom? Ja totižto na sone žiaden nález nemam no mám veľké a dlhotrvajúce bolesti jedného prsníka, môj gynekológ to na základe dobrých výsledkov Sona neriesi no ja by som si rada zašla za odborníkom veď predsa na to také špecializované ambulancie sú podľa môjho názoru....
Áno ja som mala výmenný lístok od gynekologičky a nález sóna, ale tam stačí myslím, že len sono prsníka, výmenný by si nemala potrebovať
@petulka2021 vyskúšam tam zavolat len ja mám sono v poriadku bez nálezu, len bolesti má trápia, tak či má vezmu....
@petulka2021 a prosím vás oni tam nemajú svoje sono keď treba mať svoj výsledok? Ako vyzerá teda vyšetrenie u nich, či len pozrú čo prinesiem?
Áno áno len pozrú čo ukazalo sono, a potom vás ordinujuci lekár vyšetrí pohmatom, ťažko povedať, ja som nález mala my sme riešili hneď termín operácie