Ahojte prosím vás potrebujem sa dostať do Martina konkrétne do univerzitnej nemocnice. Ak si dám nájsť spoj tak mi len nájde po Vrútky zastávka kol.hviezda 1. Prosím vás ako sa dostanem do tej nemocnice? Dakujem
@eleonora21 odtiaľ z vrutok ide autobus a stoji rovno pred nemocnicou
@liljana idem z východu zo sniny.
@eternity24 ahoj a to je nejaká mestská doprava už? Lebo cez CP.sk mi to nenaslo.
@eleonora21 kde vystupujes? Na vrutockej zel. stanici? Alebo ides autobusom? Ci na martinskej stanici? Malo info si dala 🙂
@lienockamalicka takto mi to ukazuje cp
Zo Sniny prides asi vlakom do Vrutok, hned vedla, asi 150m od zel.stanice je autobusova stanica a odtial idu vsetky busy mhd co prisli do Vrutok, na Hviezdu, Karvasa, Klacany,... zase spat do Martina. 10,23,24, 27,... staci pozerat smer Martin. Pripadne sa niekoho spytat, ktory bus ide k prioru a kazdu chvilu nieco pojde.
@eleonora21 Pozor, posielas ju s CP 23kou opacnym smerom na Koloniu Hviezdu 🙂, Musi pozerat smer naspat, 23ka co sa vracia z Hviezdy do Martina.
@eleonora21 to ti naslo strasnu blbost. Ked vystupis vo Vrutkach z vlaku a vyjdes zo stanice, das sa doprava, za 80m je tam zastavka. Vela ludi tam, pravdepodobne, pojde. Musis nastupit potom do autobusu, ktory ide smerom Ladoven alebo DPMM (dopravny podnik mesta Martin). Iny smer urcite nie! A potom uz len vystupis na zastavke nemocnica. Cesta z Vrutok trva cca 20minut. Listok stoji 1€ a plati sa u vodica 🙂
@lienockamalicka čiže dobre tomu rozumiem ja vlastne vystúpime vo Vrútkach to je jedno už ci prídem vlakom alebo bušom zo sniny a potom pôjdem na mestskú dopravu smer Martin (čiže smer dpmm alebo ladoven) a vystúpime na zastávke nemocnica tak? No a naspäť to isté teda. Dakujem krasnw pomohli ste mi. Ešte sa spýtam stanica autobusová a železničná je vo Vrútkach pri sebe?
@eleonora21 ano
@eternity24 super pomohli ste mi veľmi pekne ďakujem vsetkym
A odkial tam ides? Nemocnica je v centre, pri priore, trznici.