Zvracanie a plač pred škôlkou

janulka2911
12. okt 2022

Ahojte
Chcela by som sa poradiť ,poprípade ak máte niektorá podobnú skúsenosť .
Dcérka chodí tretí rok do škôlky. Dva roky predtým boli úplne v poriadku ,plač minimálny,vždy len začiatkom šk.roka, no ale teraz je to čistá katastrofa. Prvý týždeň samozrejme plač,druhý a tretí úplne v poriadku a ďalší týždeň ráno dobre ale v škôlke začala zvracať . Keďže kolovala brušná chrípka,brala som to akože sa točí aj okolo nás . Nechala som ju teda posledný deň doma a od ďalšieho pondelka to začalo .
Ráno plač hneď po zobudení a nasledovalo zvracanie . Takto to trvá už druhý týždeň . Niekedy ani ráno neplače ,len sa po obliekaní začne naťahovať a pozvracia sa,vidno že je nervózna celý čas . Prosím ,máte nejakú radu ako jej pomôcť?

betulinka1
12. okt 2022

@janulka2911 vymenili za ucitelky?

janulka2911
autor
12. okt 2022

@betulinka1 áno,prvé dva roky roky mala tie isté,teraz sa vymenili a teda aj deti iné . Preskočila akoby triedu ..a aj iný areál ...

xxx23
12. okt 2022

Presne takuto istu situaciu sme mali v skolke, vsetko zacalo vymenou uciteliek… u nas sa to dostalo aj do takeho stacia ze sme museli skolku vymenit… aj neskor tu ucitelku vyhodili… chod do skolky a pytaj sa hlavne sa nenechaj odbit.

betulinka1
12. okt 2022

@janulka2911 napisala som ti sukromnu spravu.