Ahojte. Chcem sa opýtať, ako by ste riešili situáciu, keď vám dieťa povie, že druhé dieťa ho naschvál ocikalo. Bolo voľné len jedno wc tak šli spolu a on sa otočil, nasmeroval na môjho a ... fuj..S tým dieťaťom je stále nejaká dráma. Ked majú isť spať, tak moje fackuje, minule si zadok začal šúchať o koberec, lebo sa nevie utriet na wc(6r), raz keď mali spať, učiteľka odbehla, keď sa vrátila on s dievčatkom v strede izby a ona dole pyžamo a on jej kukal na zadok. Používa škaredé slová atď. Je toho viac. Už som hovorila
s učiteľkami a nie len ja, aj s riaditeľkou..vraj dohovarali rodičom, ale zmena žiadna. Ďakujem za každú radu
@anjelicek26 moj tam bol prvy na wc...Prizvukujem uz ako pokazeny gramofon... moj bude predskolak az od septembra. Ma 4 a pol. Nevravim, ze moj sedi ako 5 peňazí, tiež vie vystrájať, ale nikomu neblíži, nekazí veci a s každym sa snaží byt kamarat... aj s tymto.. 😮💨
malý satan, v škole na ZŠ mal syn takého spolužiaka, robil sprostosti, až som si ho raz počkala a tak sa spamätal, žiaľ chyba bola v matke, ktorá sa ešte do mňa pustila a vykrikovala na mňa cez ulicu, potom sa rodičia spojili a decko musela zobrať preč, keďže ho nevedela vychovať ako sa patrí, nikto toto trpieť nebude, treba sa ozvať na rodicovskom
Vysbetlit svojmu,ze sa mu ma vyhybat,lebo sa sprava nevhodne a robi problemy a ozaj,nech je aspon v skolke pod dohladom!
@zobaka @ivangeline ďakujem za rady...no... dohovorim malemu..aj dnes, ze spali a ze ho budil"fackami"=capanim po tvari..och... dozvedela som sa, ze maju dajake problemy v rodine, ze momentalne ho vodia do skolky stari rodicia, takze s nimi sa tazko daco vyriesi a navyse, vraj ho nemozu vyhodit, lebo je predskolak riadne registrovany a bla bla... vyspim sa na to a uvidime... moj muz vravi, ze ho odtial vezmeme a pokoj...ale zase ustupovat niekomu, ked nas syn nic zle neurobil.. 😑
Skolka to riesi, ty tomu moc nepomozes, je predskolak, do skolky chodit musi. Len prizvukovat ucitelkam, ze ho nesmu nechat proste sameho bez dozoru, lebo automaticky problem. A synovi by som jemne naznacila, ze ist na wecko spolu je blby napad celkovo, proste mal pockat...