Zvláštne správanie spolužiaka v škôlke

21. mar 2023

Ahojte. Chcem sa opýtať, ako by ste riešili situáciu, keď vám dieťa povie, že druhé dieťa ho naschvál ocikalo. Bolo voľné len jedno wc tak šli spolu a on sa otočil, nasmeroval na môjho a ... fuj..S tým dieťaťom je stále nejaká dráma. Ked majú isť spať, tak moje fackuje, minule si zadok začal šúchať o koberec, lebo sa nevie utriet na wc(6r), raz keď mali spať, učiteľka odbehla, keď sa vrátila on s dievčatkom v strede izby a ona dole pyžamo a on jej kukal na zadok. Používa škaredé slová atď. Je toho viac. Už som hovorila
s učiteľkami a nie len ja, aj s riaditeľkou..vraj dohovarali rodičom, ale zmena žiadna. Ďakujem za každú radu

anjelicek26
21. mar 2023

Skolka to riesi, ty tomu moc nepomozes, je predskolak, do skolky chodit musi. Len prizvukovat ucitelkam, ze ho nesmu nechat proste sameho bez dozoru, lebo automaticky problem. A synovi by som jemne naznacila, ze ist na wecko spolu je blby napad celkovo, proste mal pockat...

autor
21. mar 2023

@anjelicek26 moj tam bol prvy na wc...Prizvukujem uz ako pokazeny gramofon... moj bude predskolak az od septembra. Ma 4 a pol. Nevravim, ze moj sedi ako 5 peňazí, tiež vie vystrájať, ale nikomu neblíži, nekazí veci a s každym sa snaží byt kamarat... aj s tymto.. 😮‍💨

zobaka
21. mar 2023

malý satan, v škole na ZŠ mal syn takého spolužiaka, robil sprostosti, až som si ho raz počkala a tak sa spamätal, žiaľ chyba bola v matke, ktorá sa ešte do mňa pustila a vykrikovala na mňa cez ulicu, potom sa rodičia spojili a decko musela zobrať preč, keďže ho nevedela vychovať ako sa patrí, nikto toto trpieť nebude, treba sa ozvať na rodicovskom

ivangeline
21. mar 2023

Vysbetlit svojmu,ze sa mu ma vyhybat,lebo sa sprava nevhodne a robi problemy a ozaj,nech je aspon v skolke pod dohladom!

autor
21. mar 2023

@zobaka @ivangeline ďakujem za rady...no... dohovorim malemu..aj dnes, ze spali a ze ho budil"fackami"=capanim po tvari..och... dozvedela som sa, ze maju dajake problemy v rodine, ze momentalne ho vodia do skolky stari rodicia, takze s nimi sa tazko daco vyriesi a navyse, vraj ho nemozu vyhodit, lebo je predskolak riadne registrovany a bla bla... vyspim sa na to a uvidime... moj muz vravi, ze ho odtial vezmeme a pokoj...ale zase ustupovat niekomu, ked nas syn nic zle neurobil.. 😑