Este dodavam, ze som sa bola pytat den po zapise v najblizsej skolke, ci mozem podat ziadost dodatocne, ci ma moje dieta sancu, ale bolo mi povedane ze deti v jeho veku nie su prijimane, ze prijimali deti narodene najneskor v juli. V oktobri bude mat moje dieta 3 roky, do prace mam nastupit od septembra. Vie mi niekto poradit co s tym? Podat si napriek tomu dodatocnu ziadost? Moze zavazit fakt, ze som slobodna matka? Dakujem za kazdu radu.
tu ti asi tazko poradime.. chod do skolky a popytaj sa priamo riaditelky, ake mas moznosti... za opytanie nic nedas a po "ustach" tiez za to nedostanes.. 😉
A keby si sa skúsila spýtať ešte v inej škôlke? Keby mali voľné miesto, tak by isto neprotestovali. Ale pravdepodobne majú plný stav. No prihlášku by mohla akceptovať a dohodnúť sa, že ak nejaké dieťa nenastúpi, tak ti drobca zoberú. Ale či máš nejakú výnimku to neviem. Jasle je smiešne riešiť na 1-2 mesiace.
obehaj si škôlky - t.r. je to dosť husté
ZZavisi od situacie vo vasej skolke. Ja som ani nevedela ze je daky zapis. V juli som si zmyslela ze od Sept. By don chcela skolku,isla don tam.a vzali nas. Drzim palce.