Zmeškali sme zápis do škôlky. Ako teraz postupovať?

vanka12
9. mar 2012

Este dodavam, ze som sa bola pytat den po zapise v najblizsej skolke, ci mozem podat ziadost dodatocne, ci ma moje dieta sancu, ale bolo mi povedane ze deti v jeho veku nie su prijimane, ze prijimali deti narodene najneskor v juli. V oktobri bude mat moje dieta 3 roky, do prace mam nastupit od septembra. Vie mi niekto poradit co s tym? Podat si napriek tomu dodatocnu ziadost? Moze zavazit fakt, ze som slobodna matka? Dakujem za kazdu radu.

eeffka
9. mar 2012

ZZavisi od situacie vo vasej skolke. Ja som ani nevedela ze je daky zapis. V juli som si zmyslela ze od Sept. By don chcela skolku,isla don tam.a vzali nas. Drzim palce.

raona
9. mar 2012

tu ti asi tazko poradime.. chod do skolky a popytaj sa priamo riaditelky, ake mas moznosti... za opytanie nic nedas a po "ustach" tiez za to nedostanes.. 😉

sssimi
9. mar 2012

A keby si sa skúsila spýtať ešte v inej škôlke? Keby mali voľné miesto, tak by isto neprotestovali. Ale pravdepodobne majú plný stav. No prihlášku by mohla akceptovať a dohodnúť sa, že ak nejaké dieťa nenastúpi, tak ti drobca zoberú. Ale či máš nejakú výnimku to neviem. Jasle je smiešne riešiť na 1-2 mesiace.

anibas
9. mar 2012

obehaj si škôlky - t.r. je to dosť husté