Zmení sa časom dieťa v škôlke???

bubinko83
6. sep 2011

Ahojte,moj syn začal chodit teraz do školky,teda 2 dni. Zatial je spokojny ani nie nejak nadšeny ani smutny,berie to tak športovo ,proste ide tam a hotovo,žiadne plače ani nič podobne. Problem je v tom že každy ma začina strašit že to ešte len pride a že aj on bude plakat,vraj prve dni su v pohode a potom začne vymyšlat ☹ Myslite že je to tak?

dena
6. sep 2011

je to individualne...syn prve dni v pohode, ale potom si zopar dni si veru poplakal 😒 ale dcera, ta neplakala vobec 🙂

bubinko83
autor
6. sep 2011

@dena ja si tiež myslim,ved nikde neni napisane že bude určite vyvydzat.

bubelko
6. sep 2011

@bubinko83 u nas v spielgruppe tiez boli deti, co vobec neplakali a len tam zacali chodit. a ani to na ne neprislo. je to indivindi 😉

benne
6. sep 2011

moja nastúpila už druhý rok, celé prázdniny som počúvala, že ako velmi by chcela byť v škôlke (no cez prázdniny musela byť doma) a od včera počúvam, že už tam nepojde, spať nebude.. jesť nechce.. a čo každé ráno? Spokojne (niekedy menej) sama cupitá do škôlky. Teda vymýšlať môže začať kedykolvek, skôr by som povedala, že u nás stačí, že jedno plače a ostatné sa už len svorne pridávajú, i ked v podstate necítia až taký odpor voči škôlke.

vodnarky
7. sep 2011

@bubinko83 -dobra tema.. 😉 ..lebo aj my sme tento rok nastupili...chodime tam uz druhy tyzden a zatial je to v poriadku..neplace a ani neprotestuje..akurat ked sa jej opytam,ze co robili,ci sa jej pacilo a tak,mi vobec neodpoveda,alebo ma odbie ze nic.. 😕 tak mam s toho taky divny pocit,ze nema potrebu sa pochvalit maminke.. 😒
inak aj nam vsetci vravia,ze to sa este moze zmenit,tak dufam,ze nebudu mat pravdu.. 😔

tomika
7. sep 2011

Ahojte,moj synček sa velmi ťešil,druhy den už nie,a dnes-3 deň už plakal ☹ .Aj cez obed,a aj ked som už prišla preneho sa rozplakal.Je to velká zmena pre neho,ale musi si zvyknuť..dufam že si zvykne rychlo,lebo mi ho je velmi luto.

bubinko83
autor
7. sep 2011

@vodnarky my to mame presne tak isto ako vraviš ty. Ako keby o Filipkovy čitam.Všetko v poriadku ,ale doma mi nič o školke nepovie a ked sa ho vypytujem tak mi pride ešte skor taky ako čo sa furt vypytuješ.Bol som tam a hotovo 😀 Nič mi nepovie tajnostkar jeden. 😕

marika80
7. sep 2011

No nasa mala plakala az v treti tyzden. Tak ale vsetky deti su ine, mozno to tvoje obide 🙂 .

mamavera
7. sep 2011

môže aj nemusí 😉

tomika
8. sep 2011

Dnes (4.deň) moj syn strašne plakal-kričal.Prvy deň sa velmi ťešil,rád tam aj zostal.No dnes ráno?Na cestu cez okno som počula ako kriči.Srdce mi skoro puklo ☹.A tie deti ktoré plakali 1.deň-tie už neplakali..

bubinko83
autor
8. sep 2011

@tomika teraz si poplaču tie čo prve dni neplakali a potom to už utichne asi.Aj moj išiel 2 dni v pohode a včera a dnes už vymyšlal.

tomika
8. sep 2011

Moj je taky tvrdohlavy-už sa bojim aky cirkus urobi zajtra..Dufam že za pár dni zvykne si..

jananinka
8. sep 2011

Som rada za tuto temu. Ja mam tiez skolkarku, prve dva dni dobre, vcera pred skolkou zahlasila a pofnukala, ze tam nechce ista a dnes rano katastrofa, z postele som ju nemohla dostat, plakala, plakala a plakala a ucitelka mi ju musela z ruk vytrhnut, aka bola na mne zakvacena. No hrozne pocity. Nie som schopna nic robit...

22mia
8. sep 2011

Ahojte, moja mala tiez prve 2dni pohodka a od vcera hruuuza,kopala hadzala sa o zem v satni, ucitelka ju odrhnut musela odomna,este som ju v takom doslova amoku nevidela.. 😒 Adnes uz plakala od kedy vstala ze ona tam nejde,a v skolke sa zopakovalo to iste co vcera,vcera som sa aj ja rozplakala ale dnes si vravim nebudem plakat ,cakam babatko tak sa nechcem rozrusit aj ja ,len dufam ze ju to coskoro prejde,bo mi to je hrozne luto ked ju taku vidim ☹