Ahojte ženy ako zvládali vaše deti zmenu škôlky? Dcéra na ďalší rok asi zmení škôlku, keďže nastupujem do prace a bude jednoduchšie ju mat pri sebe v meste kde budeme s partnerom pracovať. Len sa bojím ako to zvládne, či ju máme nechať v tej škôlke kde je alebo kľudne zmeniť škôlku.
Naša práca nám dovoľuje časovo aj ju nechať v terajšej škôlke, ale neviem, zvažujem aj prestup.
Vaše skúsenosti?
@deti95060810 má tam spolužiaka ktorého nám stále spomína aj najviac sa s ním asi hra. Ale nejakých extra kamarátov žeby sme sa navštevovali v škôlke nemá.
@deti95060810 chodí do škôlky veľmi rada, aj domov chodí veselá zatiaľ.
to zvladne,najde si novych kamosov 🙌🏻
moj syn ide menit skolku uz 2x
Záleží od dieťaťa. Starší syn ťažko zvládal aj presun z triedy do triedy v ramci jednej skolke, mladší bol v 3 rôznych škôlkach a nerobil z toho vedu.
Čím menšie deti tým rýchlejšie nájdu kamarátov.
Ja som menila škôlku po 2 rokoch zo súkromnej na štátnu a žiadny problém
Ono asi dosť záleží od povahy dieťaťa. Moja vyskúšala asi 5-6 škôlok, počas covidu a cez prázdniny chodila hore dolu a zvládla to v pohode. Jednej škôlky jej bolo veľmi ľúto, keď odtiaľ musela odísť, ale išlo o jej zdravie a potrebovala špeciálnu škôlku pre deti so zrakovym postihnutím. Napokon si tam našla rýchlo kamarátov a aj keď sa spočiatku bála a bola smutná, pomerne rýchlo si zvykla...neviem ale aka je tvoja dcérka,či je skôr družna alebo uzavretejsia a ako nadväzuje kontakty s inými detmi
záleží ako sa v mš cíti dieťa...ak má tam svoje veľké kámošky tak by som ju tam nechala...