Prosim je tu nejaka riaditelka MS, alebo niekto, kto sa vyzna v skolskom zakone?Synovi menime skolku, uz je prijaty v novej a v starej nam robia problemy, vraj po novom sa uz ziada o prijatie do novej MS formou prestupu. Domnievala som sa, ze v starej skolke podam ziadost o ukoncenie predprimarneho vzdelavania a vybavene. Ale oni ma presviedcaju, ze je to mozne uz len cez prestup. Vraj to plati uz rok. Trosku som si to studovala a cela ta zmena mne pride ako moznost nie ako povinnost. Ma niekto skusenost?
Aky je rozdiel medzi zmenou skolky a prestupom?
@beata_k no oni mi vravia ze ak tam nebude to slovo “prestupom” tak syna nemozu odhlasit z toho centralneho registra a nova skolka si ho tym padom nebude vediet prihlasit..a nova skolka sa vyjadrila, ze ich nezaujima kde je syn prihlaseny..tak neviem ci oni deti nenahlasuju do toho registra alebo ako..kazdopadne stara skolka sa vyjadrila, ze keby prisla kontrola tak by mali problem, ze to prijatie nie je prestupom..co mi pride fakt absurdne..a zaujimave, ze inde o tom nikto nepocul, nevie..
Naša malá teraz prestupuje a riešili si to škôlky medzi sebou..ja som nemusela nič
Ahoj, riesim to iste prijali ho do novej a do starej som poslala odhlasenie. Mali take tlacivo na stranke skolky a dalej neriesim.