Zmena škôlky

julka828
8. okt 2022

Teraz syn chodi do sukromnej skolky. Od minuleho septembra. Ma 4 roky. Skolka stoji s naftou 400 eur. Mam moznost ho dat od januara do dedinskej skolky ale nie do nasej ale inej. Bolo by to len na pol roka. V septembri by uz chodil do akolky k nam do dediny. No manzel si mysli ze je to vela zmien. Ci ho nedopletieme ked takto postrieda

pribinak
8. okt 2022

@julka828 súhlasím s manzelom

lenuska9999
8. okt 2022

@julka828 ja už by som ten pol rok počkala a dala ho rovno do tej vo vašej dedine. Manžel má pravdu, je to veľa zmien na tak malé dieťa

nikdenikto
8. okt 2022

Tiez súhlasim s tvojim mužom. Pokiaľ máte možnosť financovať ešte nejaky čas tu súkromnú škôlku, počkajte si na vašu dedinskú

pribinak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ddaassuullaa
8. okt 2022

Myslim si, ze si dieta poznas lepsie, ako ktorakolvek zena na MK. Ako reaguje na zmeny, na novych ludi, aoo sa zaclenuje do kolektivu? To vies, tak podla podla toho by som sa rozhodla. Dieta si najlepsie pozna matka, teda vacsinou

mogaa
8. okt 2022

Je to presne taký pocit ako keď ty nastúpiš do nového zamestnania.....prvý mesiac dva si len zvykáš a snažíš sa začleniť do kolektívu....len ty potom dieťa keď si zvykne vezmeš a dáš inam....okrem toho je veľký rozdiel súkromná škôlka a štátna....v štátnej je viac detí na 1učiteľku, deti musia byť viac samostatné....stačí že natrafíš na učiteľku ktorá tvojmu dieťaťu nesadne a budeš mať problém a ten môže byť aj keď naásledne škôlku zmeníš....

elizabet173
8. okt 2022

@julka828 súhlasím s manželom

julka828
autor
8. okt 2022

Dakujem pekne vsetkym za nazory 🙂