Ahojte chodili vaše detičky so zlomenou rukou u nás teda zlomenina dolného konca lakťovej a vrátené kosti ...mal týždeň dlahu a dnes mu to dali už do sadry. Nám doktor povedal že môže ísť
Nedala by som v takomto teple. Ak teda vyslovene nemusíš.
Fu ,no teda do skolky by som dieta urcite nedala. Skola ano ale skolka za mna nie . Tam sa za chvilu cosi moze stat, predsa tie deti su male a nepozorne
Nie, so sadrou nemôže do škôlky.
Ďakujem krásne za odpovede 🙂 len dodám je to lava ruka a vie sa aj najesť aj za pomoci obliecť vyzliecť .
@lula1010 u nas nedovolili zo sadrou.do skolky Dcerkina a spoluziacka mala zlomenu ruku. Povedali. Im ze ma ostat doma
@lula1010 co ked ho niekto strci spadnu?? Potom bude ma vine ucitelka??? To nieje skola ze aspon vyklad pocuva ak ked nepise
Ďakujem všetkým. Ženy ja som nenapísala nepovedala že ide do škôlky ja som sa len spýtala na váš názor skúsenosti....ďakujem krásne
@lula1010 pred 12 rokmi dcéra po dohode s ucitelkami chodila do skolky so zlomenou rukou, prvé 2 týždne (možno viac,už si nepamatam) bola doma.
@markaterka nie nedala, len som to rozoberala s riaditeľkou, keďže mal vtedy nastúpiť do prípravky
Nie do škôlky dieťa so sadou nepatrí. Môžu uškodiť jemu alebo on tou sadrou niekoho buchne a kto bude zodpovedný?
tak učiteľky pomôžu ale.....trea brať do úvahy že ak ide o predškoláka je tam len 1 učiteľka a aj pri tých menších je časť dňa len 1 učiteľka a 20detí....aké aktivity môže dieťa v škôlke robiť? napr na dvore, deti sa budú hrať čo bude robiť on? smutne pozerať? budú napr strihať,niečo vyrábať, tam opäť potrebuje 2 ruky,,,,,a učiteľky tiež nebudú nadšené, že ho musia pomáhať obliekať, vyzliekať, pomoc keď ide na toaletu......
U nás v škôlke pýtali potvrdenie od lekára, že povolil, že môže so zlomenou rukou do škôlky.
Dcera mala 10 dni dlahu, po kontrole nasledne sadra na 3 tyzdne. Chodila do skolky cely cas, bolo to na jar, je pravacka, zlomenu ruku- pravu pouzivala v ramci moznosti. Vedela sa sama obriadit, len bundu jej zapinal i. Ano bolo to na nasu zodpodnost, vonku sa nenahanala, je zodpovedna.
Synova spolužiačka predškoláčka si zlomila ruku v júni. Týždeň bola doma s dlahou, potom jej dali sadru a chodila s ňou do škôlky. Keď s ňou kdesi buchla druhýkrát, utekali k dr a museli rúčku znovu naprávať, dokonca neskôr až operovať. Dievčatko nebolo ani na rozlúčke s predškolákmi. Ja by som to neriskovala. Neodporúčam ani ako pedagóg.
Ja som ako dieťa chodila, v predškolskej som ju zlomila. Aj v škole potom a v deviatom ročníku som zlomila aj nohu, krivkala som s barlami. Iba zlomenú kľúčnu kosť som presedela doma.
@mirkabed No nebolo to na vašu zodpovednosť. Ak by sa čokoľvek stalo, jasné, že zodpovedná je učiteľka. Išli do rizika.
@lula1010 tak môj syn zlomeninu nemal, ale mal spolužiakov a spolužiačky ktorí mali sadru na ruke