Zlepšilo sa správanie vášho dieťaťa po nástupe do škôlky?

33kacora33
27. aug 2014

Maminky zaujmalo by ma ci sa spravanie vasho drobca zlepsilo ci zhorsilo po nastupe do skolky?? moja nastupuje tak som zvedava co mam cakat 🙂 dakujem

katarinamarkova
27. aug 2014

@33kacora33 v podstate sa nezmenilo nic....asi len to ze ako bol maly ukecany az az tak ostal este ukecanejsi 🙂

bonaqa2013
27. aug 2014

deti sa troška inak správajú doma,inak v školke. Syna som mala utiahnutého v školke, mal problémy s deťmi. Potom ešte aj v škole krátku dobu, moja staršia dcéra veľmi rada chodila do školky, len potom už v predškolskej triede mala spolužiakov, ktorí nadávali - ako počuli doma a tak sa to nalepilo aj na moju dcéru.Dokonca som aj pani učiteľke sa sťažovala. Mali spolužiaka, ktorý nevolal dievčatá menom napr. Janka, Katka, ale všetky oslovoval cicka. No to sa mi teda nie moc videlo. Mladšia taký problém nemala.

mawka
27. aug 2014

@bonaqa2013 toto som uz zazila aj ja v skolke. som pocula na vlastne usi ako kamos mojej dcery jej hovori Ty riťka moja a capol ju po zadku. A mala mi raz doma povedala, ze jej este hovoril, ze ma pekne cicusky. No uznajte, 4-rocne decka a uz to sexualne harasi. ale povedala som jeho babke, ktora ho opatruje a asi mu dohovorila, lebo odvtedy bol klud. neviem, moja je rovnaka v skolke a doma, aj ked teda podla uciteliek nasa mala je tam strasne mila a dobra a poslusna, co doma nejak nepozorujem co sa tyka poslusnosti 😀 ale chodi tam rada. a tiez je ukecana este viac nez bola a stale viac a viac a ked sa stretnu kamosky zo skolky niekde vonku, su ako tetky na trhu 😀 no heeeeerecky velke proste.

bonaqa2013
27. aug 2014

To sa niekedy zíde aj v školke taká partia. Učiteľka dala deti spať, a odišla. Samozrejme deti nespali a sťahovali si slipy a ukazovali zadky. Jeden chalan nelenil a on ukázal rovno predok. Všetkým....

ivetlo
27. aug 2014

Ahojky. Môj malý nastupoval do škôlky ako 2, 5ročný a mňa posluchal, nemala som s ním problém doma. No tam videl iné. On je živel a nechali ho tam prejaviť sa. Vedel krásne rozprávať-chválili ho-teraz ide od sept na logopediu (aj sme ho opravovali aj ho opravujeme ale iba doma to nepomôže-na našu škodu). Vedel krásne papat, teraz namaca druhú ruku v tanieri. A ja mám doma z roho mizerere.
Ako sa tam naučí dobré, tak aj zlé. Náš chodí veľmi rád do škôlky a už pred týždňom sa pýtal kedy už pôjde. 🙂

milota164
27. aug 2014

no aj nasa ide ale az od januara tak som tiez zvedava dufam ze to vsetko dobre zvladne.

vefi89
28. aug 2014

môj sa zmenil, skultúrnilo sa mu správanie, vystupovanie.. osamostatnil sa, čo sa týkalo obliekania, jedenia, a pod. teda z mojej strany, šlo to k lepšiemu 😉 lepšiu škôlku som vybrať nemohla, učiteľky sú skvelé, venujú sa 🙂 nastúpil ako 2,5 ročný, a adaptoval sa veľmi dobre, a veľmi rýchlo.

lalinko2010
28. aug 2014

@33kacora33 ahoj, drobec keď nastupoval do škôlky nerozprával, po dvoch mesiacoch sa mu pusinka nezatvorila a platí to dodnes. kecá a kecá! adaptácia ťažká, on deti nemusí, len dospelých a takých ktorým môže rozkazovať! takých je málo, učiteľky v škôlke ho zbožňujú, deti tak isto, má tých svojích kamarátov, kamartáky, ale tých starších, mladšie nemusí. v škôlke je ukážkový, ale doma??? malý diabol, ale som rada že je v škôlke. Keby u nás deti brali skôr do škôlky, tak ide skôr, takto šiel keď mal 3 roky a bolo to neskoro, aspoň preňho.

salome123
28. aug 2014

moja sa stala sebavedomejsia co sa tyka vztahu k inym detom. vie sa pekne pozdravit, porozpravat sa s inymi detmi, vyzvat ich na hru.
zistila tiez, ze nie je stredobodom vesmiru a musi sa naucit prisposobovat sa.
celkovo hodnotim zmenu k lepsiemu.

andrejka1974
28. aug 2014

kazdy je iny, moja po mesiaci co chodila do novej skolky rok chodila do ocneho sanatoria, sokla ucitelku tak, ze sa nas spytala ci nasa uz 4 rocna dcera vie jest priborom a my ze ano ze preco, ale ona ze viete ako jedla dnes parene buchty rukami do jednej ruky si dala buchticku a do sddruhej ruky puding a takto si tto dala spolu oboma rukami do ust, no proste chcela vyskusat jedlo aj rukami, naco priborom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale rozkecala sa tam krasne teraz ide uz do predskolskej triedy uz sa nevie dockat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂