Ahojte baby, prepacte asi vylev ale uz nevladzem.
Ja som psychicky znicena
Maly chodil rok do jasliciek kde nebol absolutne problem. Mal take domace jaslicky, bolo ich tam 6.
Teraz nastupil do skolky. Prvy tyzden v pohode vsetko. Potom sa to zacalo. Vyplazuje vraj jazyk, krici strasne ze aj 20 minut ma amok, kuse, a po novom zacal aj stipat a porad ceri zuby. Pytala som sa ho kde to videl a ze Adam to tak robi.
Ucitelky povedali ze krasne papa spinka prezlecie sa ale ze poobede okolo 15 sa mu nieco nepacilo a porad krik ze si deti zapchavaju usi.
Zmenili mu skrinku lebo vraj provokoval dievcata vedla co mal tak od nervou strhal menovky.( neviem aky to malo vyznam mu ju zobrat tu skrinku a dat mu inu)
Vcera prisli velkaci isli nieco nacvicovat a ze spustil total zachvat. Tak rano som mu povedala ze aj dnes pridu velkaci nech ide k ninke a pekne spolu pracuju.
Dnes som prisla a ze dostavali nejaky kolacik ale dostanu ho az ked pojdu domov ( inokedy maju v skrinke dnes nie)
No a on ho chcel povedala mu ze az ked pridem. Na to ale prisli uz nejaky rodicia a on nechapal ze obi uz mozu a spustil zas zachvat 20 minut. Potom ucitelku kopol😭 ucitelka samozrejme total tragedia ako keby ho to doma ucim
Potom riaditelka kym sme sa prezliekali ze on pekne spi, papa, spolupracuje ale ze on ked dostane zachvat tak 20 minut ide vkuse az sa nepocuju. Ja neviem ci treba nejakeho psychologa alebo neurologicke vysetrenie alebo co😭 baby som v koncoch ja ho nespoznavam😭
@danielasarky áno, je to správanie, ktoré nie je normálne a určite nie je v poriadku.
Vyhľadaj normálne detského psychológa, lebo toto treba podchytiť včas.
Ano treba klinickeho psychologa vyhladat.toto spravanie nie je v poriadku a necudovala by som sa ani keby ho vylucili
@danielasarky Ano je normálne že keď si dieťa zvyká na škôlku na nový kolektív .. že sa zmení, place, je nervózne .. ale toto čo popisuješ mi príde už trocha moc a asi by som tiež radšej riešila detského psychológa .. zase kvôli tomu, že niečo chce a nedostane hneď, aby kopal do učiteľky .. neviem no..tam bude nejaký iný problém ..
su normalne place a truc, aj kadejake vymyslanie pri zvykani, s mojou dcerou si tiez uzili na zaciatku, ale jedno co hovori aj riaditelka na rodicku vzdy co absolutne neakceptuju v skolke je agresivita, kopanie, sacanie atd. Ze zato sa aj zvazuje vyhadzov, kedze nasilie do skolky nepatri. Normalne objednajte psychologa, pripadne detskej povedzte o situacii ci treba podla nej neurologa -detske su nato zvyknute ze zo skolky ucitelky posielaju. Nebojte sa, diaagnozy ktore by nemal, mu hladat sami od seba nebudu aj ked pridete na vysetrenie.
Tak nech to beries s akejkolvek strany tak je jeho spravanie uplne neakceptovatelne. Ze kopnut ucitelku🫣Ano isla by som psychologovi sa poradit.