Zimný outfit do škôlky

22. aug 2022

Ahojte maminy, maly nam ide prvýkrát do škôlky, ale nastupuje až v januári. A samozrejme, že už teraz rozmýšľam čo a ako bude a celkom neviem ako ho obliecť cez zimu. Dávali sme mu termo tricko aj spodne nohavice a overal. Lenze pochybujem, ze v skolke by mu to termo naspäť obliekali ked pojdu von. Ale zas nechcem aby mu bolo v skolke teplo. Ako to riešite? Ďakujem za rady 😊

maminkadeticiek
22. aug 2022

V auguste rozmyslat ako obliect do skolky dieta,ktore nastupuje v januari???Odpadnem 😄

autor
22. aug 2022

@maminkadeticiek To bola super rada 👌

anjelicek26
22. aug 2022

My sme v skolke vzdy mali supravu do snehu a na jesen supravu do dazda - teda termo oblecenie, co znieslo aj mierny dazd...aby si mohla vonku sadat, vonku sa valat, bez ohladu na pocasie... a domov sla v relativne cistom stave a nie, ze som musela davat deku na autosedacku, lebo blato 😂 Davala som teda nohavice (softshellky, termo, snezne) a k tomu bundu (softshell, termo, do snehu), ktore mala zavesene na haciku v skolke... podla potreby si ich potom obliekla, nenosila som to stale domov, bolo to stale v skolke... termo pradlo jej skutocne obliekat nikto nebude, nemaju na to cas... rovnako v skolke mala gumaky - a termo gumaky na zimu... ano je to otrava mat vsetky veci dvojmo, ale vzhladom na nicenie veci a - komfort- teda teplo dietata je fajn to takto urobit...tieto veci nie je tazke obliect, vie to aj male dieta (na zaciatku s pomocou, ale vie)

autor
22. aug 2022

@anjelicek26 Ďakujem krásne, takto to znie dobre veru 🙏😊

mima1
22. aug 2022

Ja som overal nedavala. Aj ked nasim pomahali vzdy aj ked mali. Ked boli vonku mal vzdy spodare teplaky a softshel gate. Ked prisli z vonku vyzliekol sa a mal len spodare v triede a tricko.

euka210
22. aug 2022

Jednoducho....tielko, tricko s dl.rukavom, teplaky v skolke a na vonku na to mikinu a overal. Ja som tak obliekala a toto bolo najlahsie. U nas najmensim pomahaju, aj upratovacky pridu pomoct v zime pri obliekani.
Horsie je jar a jesen...pancuchy a teplaky v tom je v skolke teplo, ale na prezliekanie pancuch niet casu. Dievcata s leginkami to maju v tomto lahsie.
Niekde na dnu davaju chlapcom na pancuchy kratasy a von teplaky.

halci
22. aug 2022

Ja som dcery obliekala takto - pancuchy alebo tenke leginy, oteplovacky, pod bundu tielko, tricko, sveter/flisku (samozrejme podla teploty vonku). Ked prisli do skolky, tak boli len v tricku a pancuchach, na ktore si navliekli suknu.

xxixinka
22. aug 2022

Dcéru (a syn bude rovnako) som obliekala že mala tenké legíny, tielko a tričko a dlhým. To mala na dnu a vonku mikina, bunda, a softshellove nohavice. Oteplovacky mala len keď bol sneh (alebo by veeelmi mrzlo čo túto zimu nemrzlo).

zuzanaete
22. aug 2022

Teplaky a na to nepremokave gate do dazda alebo softshell gate. Alebo ked vo velkej zime treba, tak oteplovacky alebo pouzivat overal. Nasi nikdy nenosili pancuchy. Mam v hlave akysi blok, ze sa v tom musia deti citit zle - stahuju sa im dole, je to natesno.

ibrunova
22. aug 2022

Na zimu mali v škôlke overal, ten ostával tam sa sušiť na skrinke, a domov šli v čistých. Overal bol lepší, nič sa nevyhŕňalo a mohli sa vonku váľať 🙂

kris_tin257
22. aug 2022

Môj mával minulú zimu podsite tepláky tričko s dlhým rukávom a v skrinke mikinu zimnú bundu a oteplovacky 😊

patka06
22. aug 2022

V triede tenké tepláky, tričko krátky alebo dlhý rukáv. V zime keď išli von na to mikina, oteplovačky + vetrovka. Tielko, pančuchy ani overal sme nepoužívali.

letfenixa
22. aug 2022

@autorka v našej škôlke nemôžu mať deti zvlášť oblečenie v skrinkach, iba pre prípad nehody. Synovi obliekam leginy/tenke tepláky, na to softshelky a v zime oteplovaky, kombinezu si sám obliecť nevedel a nepomahali im.

barbie1981
22. aug 2022

Veľmi praktické sú úzke tepláky( legíny, pančuchy) a na vrch softshelky, majú jarné, jesenné, zimné natiahne na tepláky a ide. Na vrch mikinu a bundu tam by som žiadne termo neriešila

paulakolla
22. aug 2022

Kočky kde kupujete deťom ( od 2 rokov) softšelky gate ?

letfenixa
22. aug 2022
danieladeley
22. aug 2022

Do vnutra teplaky, tricko s dlhym....do skrinky mikinu a overal... moji obaja mali overal prve roky, to je najjednoduchsie pre dieta aj ucitelku obliect aj vyzliect. Potom ako predskolaci aj oteplovaky a vetrovku, to uz sa vedia dobre obliect.

barbie1981
22. aug 2022

@paulakolla ja kupujem od českej značky sijeme srdcem, moje deti sú úzke a vysoké a sedia im tip top