Prosim Vas nemate niekto ziadost do materskej skolky,aby mi maleho zobrali skor ako v septembri tj od aprila chcem? Nasla som tu oficialnu ziadost,ale asi budu chciet inu odomna.kedze tu oficialnu by mi v skolke dali....dakujem pekne
to uz neskoro riesis mala si riesit tak april maj ... treba ist osobne do skolky a mozno motyka vystreli ale velku sancu tomu nedavaj
a ty cakas babo k maj 2022 ? tak to uz uplne bez sance .... ved si maleho mozes nechat doma
@loginexistuje prijmu dala som ziadost a ako schvali hygiena tak mozu 3 deti naviac zobrat takze super 👌
Ahojte mamicky je tu dakto z petrzalky kto daval dietatko do skolky Strecnianska ,alebo Lietavska? Alebo kto mi viete poradit.Tieto dve skolky mame najblizsie a rozhodujem sa ci dat dve prihlasky,alebo iba do jednej skolky,aby mi ho zobrali.Dakto povie iba do jednej a dakto aj do dvoch troch😀Dakujem za kazde jedno info
@hejyou prečo by chceli inú? Na tejto je uvedený školský rok? Najlepšie, ak sa budeš informovať v konkrétnej materskej škole, tam ti dajú aj žiadosť, alebo ju možno majú na stiahnutie na stránke. A aj si overíš, čo budú mať voľné miesto, lebo počas školského roka deti prijímajú, len ak niektoré z detí vypadne, odsťahuje sa a pod. Väčšina materských škôl je beznádejne plná.