Ahojte maminky, viem je to trúfalosť no veľmi by som vás chcela požiadať o pomoc, potravinovú a plienocky 4 alebo 4+, dcérka mi od septembra nastupuje do škôlky, tak by mi tiež pomohli voliake pyžamá a tak obuv 27-28 tenisky či cizmicky...pripadne ak by sa našlo i oblečenie pre mňa xl a l voľačo zimnejsie,, a na synčeka a ku zime voliaky zimný a komplet 92-98 žiaľ bez úspechu hľadám prácu už aj po večeroch plačem priznávam ani pomalí veľmi nejem čo mám stiahnutý žalúdok, lebo je to veľmi ťažko ..
Došlo i platiť za plyn 375,90€ čo som si horko ťažko vybojovala, splátky :( a tým pádom 160€ budem mať len náklady na rezie. Dostavam na detičky 260 aj voliake centy, ..Ja sa nemám na koho obrátiť, rodinu žiaľ žiadnu nemám a ,,otec deti,, miesto toho aby mi platil podľa dohody (niesu na neho) všetko tak ako posledný krát keď sme spolu ešte žili prepija. Ďakujem zo srdca.
napis mi prosim adresu do ip a velkosti deti aj topanky. sama moc nemam, ale po mojich cosi mozem poslat.
ľudia ľuďom....skús tam.
Ja som ti už raz pár vecí poslala, je mi veľmi ľúto tých detí, krásne sú, žiadne dieťa by nemalo takto strádať a trpieť ☹.
malú nedávaj do škôlky, zbytočne budeš platiť poplatky aj tam, keď si doma.
Požiadaj štát o náhradné výživné a henteho pošli do basy za neplatenie výživného
Vyzivine si ries co najskor. Nenechavaj to len tak, aj on ma nejake povinnosti voci svojim detom. Su to .., co takto neplatia a nechaju v tom chuda zenu samu. Do skolky ak si doma by som ju asi nedala, dost tym usetris😒
Skúste aj skupinu na Facebooku Pomoc pre mamičky v núdzi ...Akú veľkosť nosí dcérka?
ahoj, urcite potrebujes aj pravnu pomoc, ako dalej finacne, skus postudovat tu https://www.modrykonik.sk/group/1900/ . Daj mi prosim do IP aku velkost dievcensku potrebujes na zimu, aj dlzku nozky pre dcerku, prave som vyradila kopu oblecenia aj topanok 27-28 po mojich dcerach, aj nejake cizmicky by sa nasli, daj mi do IP adresu.
@mamina2388 ahoj, plienky mam, pyzamka aj topanky pre dcerku, napis mi adresu😉
Napistemi prosim adresu.
Dobry vecer, mozem vam poslat plienky a nejake oblecenie pre vas. Aku velkost ma vasa dcera. Napiste mi adresu
Prosím napíšte adresu aj mne.
Poprosim aj ja adresu, pozriem s cim viem pomoct
Napiste mi adresu prosim...
Poprosim adresu a velkost dcerkinu.
@mamina2388 ja si tiez prosim adresu, aku mas velkost nohy a velkost oblecenia?
Syn ma 92-98?
Aj ja poprosím adresu do IP
@ebi88 pre synčeka v 92-98 som myslela len voliaky zimný overal
Ďakujem vám z celého srdiečka, ..
@mamina2388 len ja stale nemam adresu a infó o tvojej velkosti
Daj adresu aj mne, pozriem pre vsetkych troch, napis aj tvoju velkost.. Ale az buduci vikend asi lebo odchadzame na tyzden prec.. Diky
Aha, uz vidim ze si pisala aj tvoju velkost, to asi nenajdem take.. Tak apon detom urcite najdem..
Aku velkost to nosíš? Pozriem co mam.
ahoj, mam oblecenie pre teba, ak by si chcela, kludne napis 🙂, a dcerka ma aku velkost?