Ahojte maminy,rada by som vedela,či máte skúsenosti so združovaním tried počas letných prázdnin,práve som sa dozvedela,že celý august 2014 majú škôlku zatvorenú,no počua som aj takéto témy,že sa zvyknú pozdružovať deti z viacerých škôlok v rámci Petržalky,počas letných prázdnin..Je to pravda? ak áno treba to aj niekde nahlásiť? Dakujem za akékoľvek info 🙂
Ja som sice z DCA, ale vien ze taketo zdruzovanie je uplne bezne. Okolo juna budete mat v skolke papier kde zapisete ci bude Vase dieta pocas prazdnin navstevovat skolske zariadenie a ktora skolka bude otvorena, tam poputuje. Skolky byvaju zatvorene koli hygiene, tepuju sa koberce a postele, maluje sa, robi sa udrzba, dezinfikuju hracky...a samozrejme aj p.ucitelky maju dovolenku.
@jadodka ano to vsetko viem..len pokial bude vytvorena nahradna trieda,tak by som ju chcela urcite zaradit,len neviem ako postupovat,ale nasla som este jeden clanok,kde je napisane ze sa to v máji nahlasuje v škôlke a od nich ide potom echo dalej,kde podla poctu nahlásených deti rozhodu,kolko tried bude vytvorených.Tak sa ešťe skúsim popýtať riaditeľky,tá možno bude vedieť .
ja mam deti v petrzalskej skolke a ten jeden mesiac si musime latat sami, uz to ze tam su jeden letny mesiac sa nezaobide bez poznamok ci nemozu byt u babky ale stale lepsie nez ked budu v skole a budeme musiet poriesit dva mesiace 😒
neviem,ako funguje petržalka,u nás v meste to ale funguje tak,že všetky škôlky sa vlastne spoja a počas prázdnin funguje jedna,resp. dve.nahlasujeme to v našej škôlke,že dieťa bude chodiť počas letných prázdnin do škôlky a do ktorej bude chodiť (ak práve fungujú dve).myslím,že toto záleží od mesta,ako sa rozhodne,nie od škôlky ako takej