Dobrý deň prosím mal to niekto podobne ako my, boli sme na zápise do dvoch škôl prvé do spádovej v meste trvalého bydliska,tam na príjmu bez problémov a do druhej v meste kde už trvalejšie bývame,ale dnes mi riaditeľka tej školy oznámila že môjho syna neprijali, mám dvoch synov mladší ešte chodí do škôlky a pokračuje od septembra tuná kde bývame,ja som sama na deti, nemám nikoho manžela rodinu kti by mi s deťmi pomohol, auto nemám takže neviem si predstaviť nosiť 12km staršieho syna do školy kde máme trvalé bydlisko, tuná si trvalé bydlisko nemôžem vybaviť nedá sa mi to kde bývame teraz....je možné od septembra v novom školskom roku syna preložít do školy v meste kde bývame je to väčšie mesto takže je tu veľa škôl, asi búde najlepšie informovať sa potom cez riaditeľa školského úradu
Ono ak si dala do spádovej a majú tam miesto ti ho rovno zobrali teda inam ho nezoberú. Nemala si tam davat prihlášku. Skús podať odvolanie popros riaditeľku tej kam chces aby išiel že si v takejto situácii a veľmi by si chcela aby chodil sem.... Ak bude miesto ti ho vezme 👍 ale tiež čím skôr tým lepšie.
Skús napísať riaditeľke tej blízkej školy či by sa to ešte nedalo. Nie všetky deti v septembri nastúpia ale rátaj aj s možnosťou, že proste nebude miesto a pôjde kam ho prijali.